DEMO TIM – SKI ŠKOLA RAŠKA

DEMO TIM - SKI ŠKOLA RAŠKA

Bogato iskustvo u radu sa decom u osnovnim i srednjim školama, sportskim klubovima, kao i vrhunski takmičarski rezultati koji stoje iza Demo tima predstavljaju osnovu na kojoj je izgrađen njihov tim. U želji da postave visoke standarde u organizacionom, tehničkom i metodičkom smislu poseduju ISIA licence za rad izdate i overene od strane Skijaškog saveza Srbije.

Tim je kvalifikovan za rad sa odraslim osobama svih starosnih doba na svim nivoima znanja skijanja. Medotologija koja se koristi je izabrana od najboljih elemenata francuske, austrijske i slovenačke škole skijanja.

VIŠE OD SKIJANJA

Demo tim ski škole Raška će svim polaznicima osim skijaškog znanja omogućiti i upoznavanje sa Kopaonikom i njegovim stazama, i pokušati da hladnu zimu ugreje toplim osmehom. Iskoristite kvalitet i iskustvo i unapredite Vaše tehnike skijanja. Kao i svaka druga sportska aktivnost, skijanje se najbolje uči kada se uči na pravi način, od samog početka, sa profesionalnim instruktorom.

Za najmlađe skijaše pripremljen je posebno ograđen poligon sa kreativnim rekvizitima, a za one skijaše koji su već uspešno savladali plave staze, tu je napredniji program obuke skijanja, kako u grupnoj tako i u individualnoj nastavi.

pogodnosti uz ski karticu

Za sve vlasnike SKI KARTICE ski škola Demo tim pripremio je 5% popusta na individualne časove (minimum je 3) kao i besplatnu opremu tokom celog dana.

5% popusta na individualne časove (minimum 3 časa)