RESTORAN DOM RTANJ KOPAONIK

U vremenu, duh Rtnja se proširio i na objekat koji od milošte zovemo Dom Rtanj. Nalazi se u neposrednoj blizini hotela (na 5 metara udaljenosti). Dom Rtanj, kao i hotel Rtanj, nadaleko je poznat po opuštenoj atmosferi, svirkama, druženjima, ljudima koji jedni drugima daju samo najbolje od sebe, ljudima koji zrače pozitivnom energijom.

pogodnosti uz ski karticu

Za sve vlasnike SKI KARTICE ovaj popularni restoran je omogućio popust od 10% na celokupnu ponudu hrane i pića. Posebno nam je drago što ovaj restoran spada u one omiljene lokacije za pasionirane skijaše i ljubitelje dobrog provoda jer kako kažu:

Zato Rtnjevci vole Rtanj. Zato što svakome ko dođe jedanput, Rtanj postaje druga kuća.

Popust ne važi u sezoni 2020/2021

 

SKI KARTICA PARTNERI 

    Poručite svoju ski karticu
    (061) 608-1700
    Cena članstva za sezonu 2020/2021 sa važenjem kartice do 31.7.2021. godine je 1.500 dinara sa uračunatom cenom dostave na vašu kućnu adresu. Plaćanje vršite pouzećem po isporuci.

    *Želim da povremeno budem:

    Vaše lične podatke kao člana Ski kartica platforme obrađujemo isključivo za potrebe Ski kartica programa pogodnosti. Više o samoj obradi vaših ličnih podataka pročitajte u našem Obaveštenju o privatnosti.* Polja označena sa zvezdicom su obavezna.