SKI ŠKOLA AVANTURIJA - ISTRAŽI SEBE!

Rešili smo da sva naša znanja i kvalifikacije iskoristimo u radu sa decom. Svesni smo problema savremenog odrastanja, uz veliki broj sati provedenih za računarima, konzolama, tabletima, dok je fizička aktivnost kod najmlađih svedena na minimum. Posledice su drastičan porast deformiteta kod najmlađih. Stoga je naša metoda organizovana aktivnost u prirodi, a osnovni cilj razvijanje ljubavi prema kretanju i prirodi kod dece.

ŠTA NUDIMO

Avanturija tim čine licencirani instruktori skijanja sa više od 10 godina rada na planini, aktivni članovi GSS-a (Gorske službe spasavanja) i ljudi sa višegodišnjim iskustvom u radu sa decom.

U ponudi ski škole su:

 • Grupna celodnevna nastava
 • Grupna poludnevna nastava sa obrokom
 • Grupna poludnevna nastava bez obroka
 • Privatna nastava

pogodnosti uz ski karticu

Za sve vlasnike SKI KARTICE SKI ŠKOLA AVANTURIJA na Kopaoniku daje 10% popusta za celodnevnu šestodnevnu grupnu nastavu.

Ako na vreme planirate smeštaj i zimovanje na Kopaoniku, razmislite da na vreme rezervišete i ski školu i pružite sebi ono što zaslužujete – instruktore sa kojima ćete Vi i Vaši najmlađi konstantno napredovati i postizati najbolje rezultate.

Popust ne važi u sezoni 2020/2021

 

SKI KARTICA PARTNERI 

  Poručite svoju ski karticu
  (061) 608-1700
  Cena članstva za sezonu 2020/2021 sa važenjem kartice do 31.7.2021. godine je 1.500 dinara sa uračunatom cenom dostave na vašu kućnu adresu. Plaćanje vršite pouzećem po isporuci.

  *Želim da povremeno budem:

  Vaše lične podatke kao člana Ski kartica platforme obrađujemo isključivo za potrebe Ski kartica programa pogodnosti. Više o samoj obradi vaših ličnih podataka pročitajte u našem Obaveštenju o privatnosti.* Polja označena sa zvezdicom su obavezna.