DESCENTE – TREF SPORT

DESCENTE - TREF SPORT

Tref Sport trenutno ima 21 maloprodajni objekat u svim većim gradovima Srbije: u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Obrenovcu, Zrenjaninu, Užicu, Pančevu, Kuršumliji, Boru, Čačku, Apatinu, Raškoj, Valjevu, Sokobanji.

U ovim objektima možete pronaći brend DESCENTE - ime koje predstavlja sinonim za performanse i izuzetnost. Od nagrađivanog dizajna, do konačnog koncepta, primenjuju se najsavremenije tehnologije i vrhunski kvalitet izrade.

Pored Descente brenda, u Tref sportu pronaći ćete mnoge poznate svetske brendove na jednom mestu: Asics, Head, Experiment, Nike, Reebok, Adidas, Converse, Ripzone, Levis, Gas, Tbs...

Descente - sinonim za performanse i izuzetnost

Descente je osnovan 1935. godine sa sedištem u Osaki, Japan. Ime kompanije dolazi od francuskog izraza za skijaški spust, dok logotip označava tri osnovne skijaške tehnike: spust, karving i slajding. Deset godina kasnije Descente se specijalizovao u proizvodnji sportske opreme, a posle dodatnih deset godina uneo je inovacije u proizvodnji streč ski pantalona, koje su postale apsolutni hit zbog svoje komfornosti. Descente potom nastavlja da razvija i unapređuje svoj dizajn upotrebom patentirane Motion 3D tehnologije, korišćenjem materijala visokih performansi i kvaliteta, i sa posebnom pažnjom usmerenom na detalje.

Tehnologija, dizajn, kvalitet i detalji svakog proizvoda postali su tako suština Descentovih inovacija. Kombinacija Motion 3D fit, sa pametnim, inovativnim tehnologijama, ima za cilj da poveća performanse i omogući da telu mu bude ugodno, toplo, i da pri tom zadrži atraktivan izgled.

pogodnosti uz ski karticu

Za sve vlasnike SKI KARTICE Tref Sport pripremio je 20% popusta na Decente ski jakne i opremu, na redovne cene.

20% popusta na Decente ski janke i opremu