Aktuelna pravila Ski kartica programa pogodnosti predstavljaju često promenljiva i/ili pravila koja se često dopunjuju. Ukoliko niste, opšta pravila Ski kartica programa pogodnosti možete pročitati klikom na sledeći link: USLOVI KORIŠĆENJA I PRAVILA PROGRAMA.

Ski kartica doo zadržava pravo da u svakom trenutku promeni aktuelna pravila, bez obrazloženja. O promenama korisnici će biti blagovremeno obavešteni.

Datum poslednje izmene: 16.11.2023. godine / razlog izmene: promena cena paketa i uvođenje novih paketa

Aktuelnim pravilima reguliše se obavezne informacije koje uključuju, ali ne i ograničavaju se na, sledeće:

 1. vrste članarina u Ski kartica programu pogodnosti: standardna ili veći paketi članarina sa dodatnim pogonostima;
 2. načine korišćenja u skladu sa specifičnostima članarine;
 3. trajanje sezone;
 4. vrste popusta i benefita;
 5. korišćenje popusta i benefita.

VRSTE ČLANARINA

U Ski kartica programu pogodnosti u ponudi mogu biti sledeće članarine:

 • Ski kartica STANDARD
 • Ski kartica PRO 3
 • Ski kartica PRO 4
 • Ski kartica PRO 6
 • Ski kartica PRO 7
 • Ski kartica PRO 10

NAČINI KORIŠĆENJA SKI KARTICA ČLANARINA

1. Ski kartica standard

Paket za godinu dana sa kojim se mogu koristiti popusti i/ili benefiti kod svih navedenih partnera pod uslovima i na način na koji je opisano kod svakog partnera zasebno. Ski kartica se izdaje „na ime“, na samoj identifikacionoj kartici nalazi se Ime i prezime korisnika i identifikacioni bar-kod i QR kod pod kojim su podaci korisnika (ime i prezime i e-mail) zavedeni u sistemu i čime se Ski kartica aktivira.

Cena Ski katrica standard članarine sa rokom važenja do 31.7.2024. godine je:

 • 2.030 dinara, plaćanje gotovinom prilikom dostave (pouzeće). Dostava se obavlja prema uslovima regulisanim u Pravilima i uslovima internet prodavnice na adresi www.skikartica.rs.
 • 1.700 dinara, plaćanje platnim karticama Visa.

2. Ski kartica pro 3

Ski kartica pro 3 paket je paket za godinu dana koji pored svih benefita koje nosi Standard paket sadrži i trodnevnu ski pass kartu na Kopaoniku, koja se izdaje i koristi prema zvaničnim pravilima JP Skijališta Srbije. Nakon poručivanja i plaćanja Ski kartica pro paketa, u ime korisnika se kupuje ski pass karta, korisnik dobija dokaz o izvršenoj uplati, podizanje ski pass karte je moguće na PICKUP BOX uređajima ili blagajnama Skijališta Srbije.. Ski kartica pro 3 članarina ne predstavlja zamenu za ski pass niti se na taj način može koristiti.

Cena Ski kartica pro 3 paket sa rokom važenja do 31.7.2024. godine je:

 • 15.140 dinara, plaćanje gotovinom prilikom dostave (pouzeće). Dostava se obavlja prema uslovima regulisanim u Pravilima i uslovima internet prodavnice na adresi www.skikartica.rs.
 • 10.990 dinara, plaćanje platnim karticama Visa.

3. Ski kartica pro 4

Ski kartica pro 4 je paket koji pored svih popusta popusta i/ili benefita kod partnera navedenih korisnisima Ski kartice obezbeđuje i pojedinačnu četvorodnevnu ski pass kartu za Kopaonik, koja se izdaje i koristi prema zvaničnim pravilima JP Skijališta Srbije. Nakon poručivanja i plaćanja Ski kartica pro paketa, u ime korisnika se kupuje ski pass karta, korisnik dobija dokaz o izvršenoj uplati, podizanje ski pass karte je moguće na PICKUP BOX uređajima ili blagajnama Skijališta Srbije. Ski kartica pro 4 paket ne predstavlja zamenu za ski pass niti se na taj način može koristiti.

Cena Ski kartica pro 4 paket sa rokom važenja do 31.7.2024. godine je:

 • 18.130 dinara, plaćanje gotovinom prilikom dostave (pouzeće). Dostava se obavlja prema uslovima regulisanim u Pravilima i uslovima internet prodavnice na adresi www.skikartica.rs.
 • 14.300 dinara, plaćanje platnim karticama Visa.

4. Ski kartica pro 6

Ski kartica pro 6 je paket koji pored svih popusta popusta i/ili benefita kod partnera navedenih korisnisima Ski kartice obezbeđuje i pojedinačnu šestodnevnu ski pass kartu za Kopaonik, koja se izdaje i koristi prema zvaničnim pravilima JP Skijališta Srbije. Nakon poručivanja i plaćanja Ski kartica pro paketa, u ime korisnika se kupuje ski pass karta, korisnik dobija dokaz o izvršenoj uplati, podizanje ski pass karte je moguće na PICKUP BOX uređajima ili blagajnama Skijališta Srbije. Ski kartica pro 6 paket ne predstavlja zamenu za ski pass niti se na taj način može koristiti.

Cena Ski kartica pro 6 paketa sa rokom važenja do 31.7.2024. godine je:

 • 23.420 dinara, plaćanje gotovinom prilikom dostave (pouzeće). Dostava se obavlja prema uslovima regulisanim u Pravilima i uslovima internet prodavnice na adresi www.skikartica.rs.
 • 18.990 dinara, plaćanje platnim karticama Visa.

5. Ski kartica pro 7

Ski kartica pro 7 je paket koji pored svih popusta popusta i/ili benefita kod partnera navedenih korisnisima Ski kartice obezbeđuje i pojedinačnu sedmodnevnu ski pass kartu za Kopaonik, koja se izdaje i koristi prema zvaničnim pravilima JP Skijališta Srbije. Nakon poručivanja i plaćanja Ski kartica pro paketa, u ime korisnika se kupuje ski pass karta, korisnik dobija dokaz o izvršenoj uplati, podizanje ski pass karte je moguće na PICKUP BOX uređajima ili blagajnama Skijališta Srbije. Ski kartica pro 7 paket ne predstavlja zamenu za ski pass niti se na taj način može koristiti.

 • 25.720 dinara, plaćanje gotovinom prilikom dostave (pouzeće). Dostava se obavlja prema uslovima regulisanim u Pravilima i uslovima internet prodavnice na adresi www.skikartica.rs.
 • 21.990 dinara, plaćanje platnim karticama Visa.

6. Ski kartica pro 10

Ski kartica pro 10 je paket koji pored svih popusta popusta i/ili benefita kod partnera navedenih korisnisima Ski kartice obezbeđuje i ski pass kartu 10 u sezoni za Kopaonik, koja se izdaje i koristi prema zvaničnim pravilima JP Skijališta Srbije. Nakon poručivanja i plaćanja Ski kartica pro paketa, u ime korisnika se kupuje ski pass karta, korisnik dobija dokaz o izvršenoj uplati, podizanje ski pass karte je moguće na PICKUP BOX uređajima ili blagajnama Skijališta Srbije. Ski kartica pro 10 paket ne predstavlja zamenu za ski pass niti se na taj način može koristiti.

 • 35.730 dinara, plaćanje gotovinom prilikom dostave (pouzeće). Dostava se obavlja prema uslovima regulisanim u Pravilima i uslovima internet prodavnice na adresi www.skikartica.rs.
 • 31.200 dinara, plaćanje platnim karticama Visa.

PRELAZAK SA STANDARD NA PRO PAKET

Tokom jedne aktuelne sezone korisnici Ski kartica standard paketa mogu preći na Ski kartica pro 3, pro 4, pro 6, pro 7 ili pro 10 paket, sa istim rokom važenja. Korisnici Ski kartica Standard paketa  podnose zahtev e-mailom na info@skikartica.rs, sa brojem svoje Ski kartice, nakon čega dobijaju promo kod za naručivanje prelaska na Ski kartica pro 3, pro 4, pro 6, pro 7 ili pro 10. Nakon poručivanja i plaćanja, korisniku će biti deaktiviran prethodni paket i kartica, nakon čega će biti aktivirana nova Ski kartica.

Cena Ski kartica pro 3 paketa za korisnike Standard paketa:

 • 13.440 dinara, plaćanje gotovinom prilikom dostave (pouzeće). Dostava se obavlja prema uslovima regulisanim u Pravilima i uslovima internet prodavnice na adresi www.skikartica.rs.
 • 9.290 dinara, plaćanje platnim karticama Visa,

Cena Ski kartica pro 4 paketa za korisnike Standard paketa:

 • 16.430 dinara, plaćanje gotovinom prilikom dostave (pouzeće). Dostava se obavlja prema uslovima regulisanim u Pravilima i uslovima internet prodavnice na adresi www.skikartica.rs.
 • 12.600 dinara, plaćanje platnim karticama Visa.

Cena Ski kartica pro 6 paketa za korisnike Standard paketa:

 • 21.720 dinara, plaćanje gotovinom prilikom dostave (pouzeće). Dostava se obavlja prema uslovima regulisanim u Pravilima i uslovima internet prodavnice na adresi www.skikartica.rs.
 • 17.290 dinara, plaćanje platnim karticama Visa.

Cena Ski kartica pro 7 paketa za korisnike Standard paketa:

 • 24.020 dinara, plaćanje gotovinom prilikom dostave (pouzeće). Dostava se obavlja prema uslovima regulisanim u Pravilima i uslovima internet prodavnice na adresi www.skikartica.rs.
 • 20.920 dinara, plaćanje platnim karticama Visa.

Cena Ski kartica pro 10 paketa za korisnike Standard paketa:

 • 34.030 dinara, plaćanje gotovinom prilikom dostave (pouzeće). Dostava se obavlja prema uslovima regulisanim u Pravilima i uslovima internet prodavnice na adresi www.skikartica.rs.
 • 29.500 dinara, plaćanje platnim karticama Visa.

TRAJANJE SEZONE

Sezona u Ski kartica programu pogodnosti traje 12 meseci, odnosno od 1. avgusta tekuće godine do 31. jula naredne godine. Članarina se plaća unapred za jednu sezonu, bez obzira na datum pristupanja programu pogodnosti.

VRSTE POPUSTA I BENEFTIA

Popusti i/ili benefiti regulisani su ugovorima Ski kartica doo i navedenih partnera, odnosno kompanija koje stoje iza navedenih partnera.

U Ski kartica programu pogodnosti partneri daju predlog i iznos popusta i/ili benefita, način korišćenja i usluge na koje se ti popusti odnose. Pored tačnog popusta na uslugu ili deo usluge, partneri mogu odobravati benefite u vidu promotivnih fiksnih cena za korišćenje pojedinih usluga (primer: rent-a-car), povoljnijih ponuda (primer: osiguranje), promo kodova koji neće biti javno dostupni svim posetiocima internet stranice www.skikartica.rs, već se se dostavljati korisnicima Ski kartice.

KORIŠĆENJE POPUSTA I BENEFITA

Ukoliko nije drugačije navedeno, popusti se obračunavaju na pune cene proizvoda i/ili usluga na lokaciji kod partnera. Popusti se kod većine partnera ne mogu sabirati i kombinovati sa drugim akcijama, osim u slučaju dodatnih ugovora i podsticaja plaćanja (prilikom plaćanja Visa karticom kod određenih partnera) ili ako je tako navedeno u opisu popusta kod pojedinačnog partnera.

Popust i benefiti se kod većine partnera ostvaruju pokazivanjem Ski kartice izdate u aktuelnoj sezoni ili prikazivanjem aktivne Ski kartice na Ski kartica mobilnoj aplikaciji, što se proverava datumom trajanja kartice koji je ispisan. Zaposleni kod partnera mogu tražiti dodatni dokument kako bi utvrdili identitet nosioca Ski kartice.

Smeštaj

Za korišćenje popusta za smeštaj potrebno je pri rezervaciji navesti Ski karticu kao opciju za ostvarivanje popusta, retroaktivno odobravanje popusta nije moguće.

Osiguranje

Kod online kupovine osiguranja neophodno je upisati pun bar kod sa Ski kartice.

Ski pass

Uz Ski karticu može se iskoristiti popust samo za pojedinčanu kupovinu ski karte na šalteru Skijališta Srbije, za ski pass u trajanju koje je navedeno u opisu partnera (2021/2022 – 5-dnevni ski pass).