AKTUELNA PRAVILA

1.

Aktuelna pravila Ski kartica programa pogodnosti (u daljem tekstu: aktuelna pravila) regulišu način registracije, način plaćanja članstva u programu, partnere sa kojima se sarađuje, vrste benefita, načine korišćenja benefita i ostala pravila korišćenja identifikacione Ski kartice (u daljem tekstu: Kartica).

2.

Ukoliko niste, opšta pravila Ski kartica programa pogodnosti možete pročitati klikom na sledeći link:

PRAVILA PROGRMA

3.

Korisnik Ski kartica programa pogodnosti može biti svaka osoba sa navršenih 15 godina sa prebivalištem u Republici Srbiji, koja preko registracione forme stavi na raspolaganje sve obavezene podatke navedene u pristupnici za Ski kartica program pogodnosti (u daljem tekstu: Pristupnica). Kartica nije prenosiva i može je koristiti isključivo registrovani korisnik.

4.

Ski kartica doo (u daljem tekstu: Ski kartica doo) kao pokretač Ski kartica programa pogodnosti zadržava pravo da u svakom trenutku promeni aktuelna pravila, bez obrazloženja. O promenama korisnici će biti blagovremeno obavešteni.

Datum poslednje izmene: februar 2020. godine.

5.

Članstvo u programu se plaća u skladu sa aktuelnim pravilima programa i Odlukom o visini cene članarine koju donosi Ski kartica d.o.o.

Cena članstva za sezonu 2019/2020 sa važenjem kartice do 30.5.2020. godine je 1500 dinara sa uračunatom cenom dostave kartice.

6.

Članstvu u Ski kartica program pogodnosti pristupa se popunjavanjem online pristupnice na sajtu skikartica.rs. Nakon popunjavanja pristupnice stići će vam mail sa unetim podacima. Ukoliko postoji potreba da se neki podatak ispravi, potrebno je da isto javite odogovorom na mail.

Nakon personalizacije kartice, ista vam se šalje kurirsom službom na adresu ostavljenu u pristupnici. Plaćanje se vrši pouzećem pri preuzimanju. Nakon potvrde o plaćanju, vaša kartica biće aktivna u sistemu i stići će vam potvrda na mail. Nakon aktivacije kartica se može koristiti kod partnera.

7.

Spisak partnera će se menjati i širiti u cilju što bolje ponude za korisnike Ski kartica programa pogodnosti. U skladu sa vašom dozvolom za komunikaciju, obaveštenja o promeni partnera i/ili benefita i popusta možete dobijati na vaš mail ili telefon.

Partneri kod kojih se mogu ostvariti benefiti: Intersport, Avantura Intersport Zlatibor, Ski škola Avantura Zlatibor, Ski škola Avantura Tornik, Ski rental i servis Avantura Zlatibor, Ski rental i servis Tornik, Restoran Plaža Stara Planina, Restoran Avantura Zlatibor, Partners Time doo, Fitnes klub Athletic’s Gym Beograd, Art Gymnasium Fitness Novi Sad, Fitness Medico Beograd.

Vrste popusta i benefita po partnerima:

  • Intersport – dodatnih 10% popusta na tekstil i opremu za alpsko skijanje (od 10. februara do 30. aprila 2020. godine)
  • Intersport Avantura Zlatibor – 20% popusta
  • Avantura park – 20% popusta
  • Ski škola Avantura Zlatibor i Ski škola Avantura Tornik – 10% popusta
  • Ski rental i servis Avantura Zlatibor i Ski rental Tornik – 20% popusta
  • Avantura caffe&restoran Zlatibor – 10% popusta
  • Restoran Plaža Stara planina – 10% popusta
  • Fitnes klub Athletic’s Gym Beograd – 20% popusta
  • Art Gymnasiun Fitness Novi Sad – 15% popusta
  • Fitness Medico Beograd – 20% popusta
8.

Kako bi se ostvarili benefiti za kupovinu korisnik Kartice mora istu pokazati zaposlenima partnera kod kojih se obavlja transakcija. Naknadno upisivanje kupovine i ostvarivanje benefita nije moguće. Kartica ne predstavlja platno sredstvo.