O SKI KARTICA PROGRAMU POGODNOSTI
 • Šta je Ski kartica program pogodnosti?
  Ski kartica program pogodnosti je program pogodnosti u koji je uključeno više partnera, a preko koga, nakon što postanete član, dobjate identifikacionu Ski karticu sa kojom ostvarujete popuste i/ili benefite prilikom kupovine, na način na koji je to naslovljeno u aktuelnim pravilima i/ili kod svakog partnera zasebno.
 • Kako mogu da se registrujem za korišćenje Ski kartica programa pogodnosti?
  Potrebno je da poručite Ski karticu na internet prodavnici, detaljan proces poručivanja možete pronaći u Uslovima korišćenja. Članarina se plaća u gotovini prilikom dostave ili platnim karticama na sajtu.
 • Da li je registracija na Ski kartica program pogodnosti besplatna?
  Nije. Članstvo u programu za komercijalne korisnike se plaća u skladu sa aktuelnim pravilima programa i ponudi u internet prodavnici. Savetujemo da pogledate izbor pre nego što poručite karticu.
 • Da li je registracija za Ski kartica program pogodnosti na neograničeno vreme?
  Nije. Korisnik se registruje za jednu sezonu (12 meseci), nakon čega može po želji produžiti članstvo. Prema aktuelnim pravilima za sezonu 2020/2021 trajanje kartice je do 31. jula 2021. godine.
 • Kako se produžava člnastvo u Ski kartica programu pogodnosti?
  Članarina se ne produžava automatski i ukoliko neko želi i u novoj sezoni da koristi popuste i/ili benefite potrebno je da poruči karticu na isti način kao i novi korisnici.
 • Da li se u Ski kartica programu pogodnosti skupljaju poeni i do kada se mogu iskoristiti?
  Ne, u Ski kartica programu pogodnosti ne skupljaju se poeni. Korisnici ostvaruju konkretne odobrene popuste i/ili benefite kod Partnera.
 • Koji popusti ili benefiti postoje i kako se koriste?
  Spisak partnera i ponuđenih popusta i benefita možete pogledati na internet stranici www.skikartica.rs/partneri/. Kako biste iskoristili popuste i/ili benefite prilikom kupovine potrebno je da pokažete vašu karticu zaposlenima kod partnera.
 • Gde mogu da iskoristim benefite?
  Benefiti se mogu iskoristiti u svim poslovnim objektima partnera (ili online gde je tako navedeno), spisak možete pogledati na internet www.skikartica.rs/partneri/.
 • Mogu li da promenim svoje lične podatke?
  U svakom trenutku svoje lične podatke možete promeniti tako što ćete uputiti zahtev za promenu na mail adresu info@skikartica.rs ili pozivom na kontakt centar 061 608 1700.
 • Kako mogu da dam delimičnu saglasnost za obradu svoji podataka?
  Za davanje delimične saglasnosti za obradu vaših podataka, potrebno je da tako obeležite prilikom registracije odgovorom NE na ponuđena pitanja. Ukoliko ste slučajno dali saglasnost koju niste želeli, isto možete promeniti tako što ćete uputiti zahtev na mail adresu info@skikartica.rs ili pozivom na kontakt centar 061 608 1700.
O SKI KARTICI
 • Koliko je potrebno da se obrade podaci sa pristupnice?
  Nakon poručivanja Ski kartice, počinje proces personalizacije vaše kartice. Karticu dobijate na adresu upisanu u pristupnici u roku od 2-7 radnih dana. 
 • Da li je Ski kartica platna kartica?
  Ne, Ski kartica nije platna kartica. Plaćanje kod Partnera vršite u skladu sa njihovim internim pravilima.
 • Da li je Ski kartica zamena za ski pass?
  Ne, Ski kartica nije zamena za ski pass. Uz Ski karticu može da se ostvari popust na ski pass u skladu sa ponudom partnera koja je navedena na sajtu. 
 • Da li Ski kartica može da se koristi za online kupovinu?
  Ski kartica se za online kupovinu može koristiti u zavisnosti od tehničkih uslova i mogućnosti partnera programa. Ukoliko nije jasno naznačeno u benefitima za korisnike Ski kartice, najbolje je pre kupovine proveriti kod određenog parnera.
 • Izgubio/la samsvoju Ski karticu. Šta da radim?
  Kontaktirajte nas na mail adresu info@skikartica.rs ili pozivom na kontakt centar 061 608 1700. Nova kartica izdaje se u skaldu sa pravilima programa koje možete pročitati na strani www.skikartica.rs/pravila-programa.
O PARTNERIMA
 • Koji popusti ili benefiti postoje i kako se koriste?
  Spisak partnera i ponuđenih popusta i benefita možete pogledati na internet stranici www.skikartica.rs/partneri/.
  Kako biste iskoristili popuste i/ili benefite prilikom kupovine potrebno je da pokažete vašu karticu zaposlenima kod partnera.
 • Gde mogu da iskoristim benefite?
  Benefiti se mogu iskoristiti u svim poslovnim objektima partnera.
 • Da li se popusti sabiraju sa postojećim akcijama kod partnera?
  Sabiranje popusta je stvar internih pravila partnera. Ukoliko nije jasno naznačeno u benefitima za korisnike Ski kartice, najbolje je pre kupovine proveriti kod određenog parnera.