AVANTURA CAFFE & RESTAURANT ZLATIBOR

avantura caffe restoran

Pravi planinski restoran smešten u prelepom Zlatiborskom prirodnom ambijentu odmah iznad pijace pruža ugođaj za koji je teško opredeliti se da li je lepši leti ili u zimskim danima. Toplinu enterijera u kom dominira puno drvo dopunjuju naši ljubazni domaćini spremni da vas dobro ugoste i učine vaš boravak prijatnijim. Osim standardne usluge koju pružamo u našem ugostiteljskom objektu, nudimo i mogućnost posebne organizacije događaja u skladu sa vašim zahtevom. Avantura restoran i caffe, stoje Vam na raspolaganju u pripremi proslave dana vaše firme, organizaciji poslovnih ručkova, svečanih večera, rođendana i sličnih manifestacija.

šta nudimo

AVANTURA restoran u ponudi ima sva poznata jela nacionalne kuhinje kao i mnoštvo lokalnih specijaliteta po kojima je poznat zlatiborski okrug. Za ljubitelje standardne italijanske kuhinje tu su i razne vrste pizza.

Još jedna prednost ovog restorana je što se nalazi u okviru AVANTURA kompleksa pa možete uzivati u restoranu dok vaši mališani skijaju ili se zabavljaju u Avantura parku.

Za sve korisnike SKI KARTICA programa pogodnosti ovaj objekat obezbeđuje 10% popusta.

uživanje za sva čula

Prepustite se uživanju sa prijateljima ili porodicom u našim specijalitetima i dobroj kapljici. Mi ćemo se pobrinuti da vam boravak bude ugodan i za pamćenje. Ukoliko želite da se bliže informišete o našoj ponudi u nastavku su linkovi ka aktuelnom meniju i karti pića:

10% popusta za vlasnike ski kartice


 

SKI KARTICA PARTNERI