AVANTURA PARK ZLATIBOR

avantura park zlatibor

Avantura park prostire se na površini od 4 hektara i osmišljen je kao oaza zabave i adrenalina. Predviđeno je šest nivoa koji zahtevaju različite stepene spremnosti avanturista i prilagođeni su različitim uzrastima. Pored staza, tu si i dva zip line-a, a naši licencirani instruktori će rado pomoći oko opreme, poligona i upoznavanja samog parka.

šest nivoa avanture

Svoje sposobnosti, svoju maštu i snalažljivost možete pokazati kroz 7 nivoa. Pokorite zmaja svojom snalažljivošću, pređi lavirint svojom taktikom, nadjačaj Tajsona svojom snagom, pokažite svoju sposobnost na klimavom mostu, preleti na krilima mašte i odigraj imaginarnu partiju šaha sa našim obučenim instruktorima.

Još jedna prednost ovog restorana je što se nalazi u okviru AVANTURA kompleksa pa možete uzivati u restoranu dok vaši mališani skijaju ili se zabavljaju u Avantura parku.

Staze: baby nivo, vrtić nivo, izazov nivo, gusar nivo, tarzan nivo i džungla nivo.

zašto treba da posetite avantura park

  • Deca, ali i stariji imaju mogućnost da provore svoje fizičke sposobnosti, koordinaciju pokreta, kao izdržljivost i snalaženje u savladavanju prepreka.
  • Deca mogu da budu u prirodi više sati i da se dobro zabave
  • Jer je ovo mogućnost da se deca dodatno upoznaju između sebe i da ostvare nove kontakte tako što će imati mogućnost da pomognu jedni drugima pre i posle svake savladane prepreke
  • Sigurno neće koristiti mobilne uređaje ili razne druge tehničke uređaje nego će se igrati i dobro zabaviti na način koji smo već odavno zaboravili
  • Ovo je još jedan odličan razlog da posetite Zlatibor i proverite svoje fizičke sposobnosti kao i da uživate sami, u paru ili porodično.

U okviru parka nalazi se i restoran gde se uz odličnu kafu i sveže ceđene sokove služe tradicionalni specijaliteti zlatiborskog kraja.

Za sve korisnike SKI KARTICA PROGRAMA POGODNOSTI odobravamo 25% popusta.

25% POPUSTA ZA KORISNIKE SKI KARTICE


 

SKI KARTICA PARTNERI