CROWNE PLAZA BEOGRAD

CROWNE PLAZA BEOGRAD

Crowne Plaza® Hotels & Resorts je lanac luksuznih hotela koji pruža dinamičnu i sveobuhvatnu hotelijersku uslugu onima koji često putuju i teže ka građenju ličnih i profesionalnih uspeha.

Crowne Plaza Beograd je još jedan u nizu hotela koji svojim gostima pruža savršeno mesto za odmor i relaksaciju, koje će im pružiti dodatnu energiju za nove poslovne poduhvate.

Savršeno mesto za odmor i relaksaciju

Na prestižnoj lokaciji na Novom Beogradu, na raskrsnici najvažnijih puteva u blizini ušća Save u Dunav, u prostoru od 33,000 m², osoblje hotela Crowne Plaza zaduženo je za pružanje usluge vrhunskog kvaliteta koja će gostima hotela pružiti besprekorni boravak u Beogradu.

Na zvaničnoj Facebook strani hotela imaćete priliku da zavirite u svet luksuzne hotelijerske usluge i ispratite sva dešavanja, promocije i ostale aktivnosti hotela.

pogodnosti uz ski karticu

Za sve vlasnike SKI KARTICE Crowne plaza Beograd pripremio je 20% popusta na smeštaj u hotelu (usluga korišćenja saune, parnog kupatila, bazena i teretane sadržana je u ceni smeštaja). Rezervacije se vrše na mail: nada.djukic@ihg.com.

20% popusta na smeštaj u hotelu