DOBRIČIN KONAK KOPAONIK

APARTMANI DOBRIČIN KONAK

Apartmani Dobričin Konak nalaze se na Kopaoniku u Vikend naselju, svi apartmani imaju terase sa pogledom na planinu. Ski centar Kopaonika je udaljen 2,4km. Žičare Ledenica i Gvozdac nalaze se na 5 km od apartmana Dobričin Konak.

Sve prostorije objekta su odlično pokrivene besplatnim bežičnim internetom velike brzine. Smeštajne jedinice sadrže TV sa kablovskim kanalima i kompletno opremljene kuhinje sa šporetom i frižiderom.

Apartmani i zajedničke prostorije se čiste svakodnevno. Posteljina je obezbeđena, a možete poneti i svoju. Privatni parking u okviru objekta je osvetljen i možete ga koristiti besplatno.

Vrednosti koje negujemo

INTEGRITET - Naše goste tretiramo sa poštovanjem, iskrenošću i dostojanstvom. Ove su osnovne karakteristike našeg poslovnog ponašanja.

ZADOVOLJSTVO - Sve što radimo, radimo sa ciljem da premašimo očekivanja naših gostiju, kako bi im uspomene na boravak u našim apartmanima bile što lepše i živopisnije.

POSVEĆENOST - Sve što radimo, radimo sa ciljem da premašimo očekivanja naših gostiju, kako bi im uspomene na boravak u našim apartmanima bile što lepše i živopisnije.

pogodnosti uz ski karticu

Za sve vlasnike SKI KARTICE iz apartmana Dobričin konak Kopaonik pripremili su 10% popusta na smeštaj.

10% popusta na smeštaj