EURODIJAGNOSTIKA BEOGRAD

EURODIJAGNOSTIKA BEOGRAD

Eurodijagnostika Beograd je jedan od najuspešnijih privatnih centara za dijagnostiku i otkrivanje zdravstvenih problema. Centar za radiološku dijagnostiku u Beogradu objedinjuje sve savremene metode radioloških pregleda: magnetna rezonanca, multislajsni skener, rendgen, ultrazvuk. Eurodijagnostika iza sebe ima već 14 godina uspešnog poslovanja u oblasti radiologije, konstantnog usavršavanja, prilagođavanja savremenim tokovima i tehnologiji, kao i širenja +stručnog tima koji danas čine lekari radiolozi koji u svojim oblastima poseduju izuzetno znanje i višedecenijsko iskustvo.

Znanjem do zdravlja

Eurodijagnostika u Beogradu magnetna rezonanca daje potpuno jasnu sliku zahvaljujući visokom kvalitetu MR snimka debljine preseka 0,4mm bez preskoka što je od velike važnosti za dalje lečenje i donošenje pravilne dijagnostike. Primena magnetne rezonance se najbolje istakla i pokazala u oblasti dijagnostike neuroloških oboljenja, bolesti kičmenog stuba, krvnih sudova, ligamenata, zglobova, ginekoloških organa.

Multislajsni skener klinike Eurodijagnostika u Beogradu je savremeni aparat otvorenog tipa zahvaljujući kome pacijenti dobijaju detaljne povratne informacije o stanju svakog snimljenog organa i zahvaljujući kome stručni tim lekara mnogo lakše i brže postavlja adekvatnu dijagnostiku i samim tim utvrđuje dalje lečenje. Bitnu ulogu u jasnoći snimka čini presek bez razmaka i debljina istog od samo 0,5mm. Multislajsni skener MSCT je pogodan za prikaz pluća, stanja koštanih struktura, pankreasa... Multislajsni skener je naročito pogodan za pomenuto snimanje pluća, dijagnostikovanje upale pluća izazvane aktuelnim virusom, kao i za veoma važan kontrolni pregled pluća nakon preležane bolesti.

Pregledi na skeneru (CT-kompjuterizovana tomografija) vrše se na Simensovom multislajsnom aparatu koji obezbeđuje izuzetno kratko trajanje pregleda i maksimalnu preciznost.

pogodnosti uz ski karticu

Za sve korisnike SKI KARTICE Eurodijagnostika Beograd pripremila je 20% popusta na pune cene po cenovniku za usluge magnetne rezonance MR i multisjajnog skenera MSCT.

20% popusta na pune cene po cenovniku za usluge magnetne rezonance MR i multisjajnog skenera MSCT.