FITNES KLUB ATHLETIC’S GYM BEOGRAD

fitnes centar

Athletic's Gym fitnes centri još od davne 1996. godine uspostavljaju nove granice u ovoj oblasti. Kvalitet sva četiri Athletic's Gym objekta se ogleda u opremljenosti samog prostora, trenerima i pruženoj usluzi.

Svaki Athletic's Gym fitnes centar raspolaže sa moderno dizajniranim enterijerom, ventilacijom, klimatizacijom, prijemnim delom, sportskim suplementima, svlačionicama sa ormarićima za garderobu, tuš kabinama, aerobik salom, profesionalnom Technogym Cardio i Strenght opremom i izuzetno prihvatljivim članarinama.

pogodnosti uz ski karticu

Za sve vlasnike SKI KARTICE ovi fitnes centri u Beogradu obezbeđuju popust od 20% na iznos članarine za sve opcije individualnog i samostalnog vežbanja kao i na vođeni trening, vođeni funkcionalni trening i personalni trening. Pored navedenih popusta za vežbanje naši korisnici imaju i 20% popusta za korišćenje SPA zone koja sadrži finsku saunu, toplu klupu, slani zid, hladno bure i relax zonu .

Uživajte u trenizima cele godine, a pogotovo u periodu kada se spremate za predstojeću ski sezonu u savremeno opremljenim i komfornim objektima, sa preko 30 kardio sprava, TechnoGym spravama, zonom za funkcionalni trening, hardcore zonom, salom za grupne treninge...

20% popusta za vlasnike ski kartice

 

SKI KARTICA PARTNERI