FITNES KLUB TONUS BEOGRAD

VEŽBAJTE PO VRHUNSKIM STANDARDIMA

Uz najsavremeniju opremu, spa zonu, kafe-protein bar, moći ćete da vežbate po veoma pristupačnim cenama. Dakle, vežbanje po vrhunskim standardima više nije privilegija odabranih.

U sastavu Fitnes kluba Tonus se nalazi i multifunkcionalni zatvoreni bazen, sa četiri odvojene plivačke trake i dve džet turbine. Bazen je projektovan tako da odgovara standardima za sve stepene škole plivanja, kao i za aquabic i rekreativno plivanje.

Lokacije:

  • Fitnes klub Tonus, Zdravka Čelara 14, Palilula-Beograd
  • Fitnes klub Tonus Premium, Vojislava Ilića 86, Voždovac-Beograd

koji sadržaji su vam dostupni

Na Paliluli fitnes klub Tonus postoji od 1999. godine. Pored moderno opremljene teretane i fitnes centra, saunce, možemo da se pohvalimo i zatvorenim bazenom koji će odgovoriti na sve zahteve plivača, sa četiri plivačke trake i dve džet turbine. Bazen je projektovan tako da odgovara standardima za sve stepene škole plivanja i rekreativnog plivanja. Vodili smo računa da kompletna usluga i doživljaj budu na najvišem nivou tako da smo uz programe vežbanja u našu ponudu uvrstili i saunu, kao i različite vrste relax i terapijskih masaža kako biste iz naše teretane izašli spremni da nastavite dalje aktivnosti.

U klubu Tonus Premium radimo individualne i vođene treninge. Prednosti ovakvog načina treniranja su mnogobrojne: klijent dogovara sa trenerom vreme treninga, praćenje napretka i pružanje motivacije za ostvarenje ciljeva, vežbanje u lepom ambijentu i sa malim brojem vežbača u sali.

AQUAGYM

Program koji uz muziku kombinuje elemente trcanja, plesa, ritmicko-gimnastickih vezbi i vezbi oblikovanja. Namenjen svima koji zele efikasno zatezanje tela i pozitivan uticaj na celokupnu figuru, poboljsanje kondicije i koordinacije, da otklone stres i poboljsaju kardiovaskularni i respiratorni sistem. efikasno zatezanje tela i pozitivan uticaj na celokupnu figuru.

pogodnosti uz ski karticu

Za sve vlasnike SKI KARTICE Fitnes klub Tonus pripremio je:

  • 20% popusta na redovnu cenu mesečne članarine (fitnes, bazen i sauna) u Fitnes klubu Tonus, adresa Zdravka Čelara 14
  • 10% popusta na redovnu cenu Aquabic u Fitnes klubu Tonus, adresa Zdravka Čelara 14
  • 15% popusta na redovnu cenu mesečne članarine u Fitnes klubu Tonus Premium, ulica Vojislava Ilića 86

10-20% popusta na usluge u fitnes klubu Tonus i Tonus Premium