HOTEL ALIBI ZLATIBOR

HOTEL ALIBI ZLATIBOR

Alibi Zlatibor je novootvoreni objekat u samom centru Zlatibora. Karakteristike koje bi posebno izdvojili su idealna lokacija za sve koji vole da su u samom centru zbivanja jer se objekat nalazi na glavnom šetalištu, kao i luksuzna opremljenost smeštajnih jedinica.

Objekat raspolaže sa 37 soba i 5 apartmana ekskluzivno opremljenih kvalitetnim i modernim nameštajem uz implementaciju najsavremenije hotelske tehnologije po ugledu na svetski poznate hotele. Sigurni smo da će udobnošću i karakteristikama naše smeštajne jedinice odgovoriti na zahteve i najvećih hedonista.

Lux apartmani

Sve sobe i apartmani poseduju flat-screen tv sa kablovskim kanalima, wi-fi konekciju i mini-bar. Svi apartmani imaju kompletno opremljenu modernu kuhinju. Sobe i apartmani su komforni i izuzetno osvetljeni sa pogledom na centralni deo Zlatibora, glavno šetalište, jezero i vrh Tornik.

Kako bi Vašu posetu učinili nezaboravnom za sve ljubitelje dobrog provoda tu je i klub Alibi. Jedan od najmodernije opremljenih klubova u ovom delu Evrope. Uživajte u dobroj muzici i sjajnoj atmosferi uz vrhunsku ponudu pića i koktela koje za Vas pripremaju profesionalni barmeni.

pogodnosti uz ski karticu

Za sve vlasnike SKI KARTICE hotel ALIBI ZLATIBOR pripremio je 15% popusta na usluge smeštaja tokom cele godine (popust se obračunava i na svaki aktuelni popust).

15% popusta na usluge smeštaja