HOTEL DREAM HOUSE KOLAŠIN

ZA VAŠ SAVRŠEN ODMOR

Hotel Dream House nalazi se u Kolašinu na samo 800 m od centra grada, u blizini magistralnog puta Podgorica-Beograd i predstavlja idealno mesto za savršen odmor i relaksaciju. Moderan i udoban Dream House hotel, kategorisan je sa 4 zvezdice i nalazi se na 1.000 metara nadmorske visine.

Pristupačnost Ski centrima Kolašin 1450 i 1600 je veoma dobra, jer je udaljen 11 km. Udaljenost od glavne autobuske stanice iznosi 1,5 km, dok je udaljenost od železničke stanice 2 km. Aerodrom Podgorica je udaljen 1 sat vožnje od hotela, pa je usluga prevoza dostupna na zahtev.

Spoljašnjost hotela je dizajnirana u autentičnom planinskom stilu, dok je unutrašnjost u kombinaciji etno i modernog stila.

Smeštaj

Hotel raspolaže sa ukupno 32 luksuzno opremljene smeštajne jedinice koje poseduju sve što je potrebno za potpuni komfor i apsolutno uživanje ( LCD televizore sa kablovskim i satelitskim kanalima, telefon, mini bar, sef za odlaganje vrednih predmeta, fen za kosu, centralno i podno grejanje, besplatan pristup bežičnom internetu,..)

Smeštajne jedinice:

  • 1 ekonomik dvokrevetna soba sa odvojenim ležajevima
  • 3 standardne dvokrevetne sobe sa francuskim ležajevima
  • 3 delux dvokrevetne sobe (mogućnost dbl i twin opcije)
  • 6 delux dvokrevetnih soba sa francuskim ležajevima
  • 11 delux trokrevetnih soba (mogućnost dbl + sgl opcije ili twin + sgl opcije)
  • 3 duplex apartmana za 5 osoba
  • 3 duplex apartmana za 6 osoba
  • 1 delux duplex apartman za 6 osoba
  • 1 executive apartman sa đakuzijem ( za 2 osobe )

Restoran i dodatni sadržaj

U periodu od 08-10h u našem restoranu služi se bogat i zdrav doručak sa izvrsnim jelima nacionalne kuhinje, koji se na zahtev može prilagoditi željama gostiju. U sklopu hotela se nalazi restoran koji gostima nudi širok i raznovrstan asortiman jela i pića – pansionski ili “a la carte” zavisno od želja gostiju.

U dvorištu hotela nalazi se dečje igralište, a hotel poseduje i spa centar ( đakuzi, parno kupatilo, finsku saunu, tople klupe, sobu za masaže ), kao i dečiju igraonicu.

U ponudi imamo i besplatan parking sa video nadzorom, a takođe možemo organizovati i prevoz od i do aerodroma uz naknadu.

pogodnosti uz ski karticu

Za sve korisnike SKI KARTICE HOTEL DREAM HOUSE pripremio je 15% popusta na noćenje sa doručkom.

15% popusta na noćenje sa doručkom