HOTEL HILTON BEOGRAD

HOTEL HILTON BEOGRAD

Hilton Belgrade otvoren je u martu 2018. godine i prvi je Hiltonov hotel u Srbiji. Hotel ima krovni bar i restoran sa pogledom na grad. Od ovog objekta gosti mogu da prošetaju do Trga Slavija i Hrama Svetog Save. Living Well Health Club nudi spa i velnes sadržaje, a gostima su na raspolaganju termalno kupatilo, sauna i tursko kupatilo.

Prostrane sobe sadrže klima-uređaj, radni sto i flat-screen TV sa kablovskim kanalima. Svaka smeštajna jedinica sadrži kuvalo i frižider, a pojedine poseduju i čajnu kuhinju. Sopstvena kupatila su opremljena tušem (bez kabine) i fenom za kosu. Dodatne pogodnosti uključuju besplatan toaletni pribor.

U srcu Beograda

Gostima su na raspolaganju sadržaji za sastanke i drugi poslovni sadržaji u hotelu. U restoranu Two Kings služe se jela srpske kuhinje. U salonu Sky Lounge gosti mogu uživati u azijskoj fjužn kuhinji, koktelima i pogledu na Beograd. Posluga u sobi je dostupna non-stop.

Muzeji, galerije, restorani i raznovrsne prodavnice nalaze se u okolini. Trg republike se nalazi na 1,5 km, dok je Kalemegdan udaljen 2 km od hotela Hilton Belgrade.

pogodnosti uz ski karticu

Popust nije važeći u sezoni 2023/2024.

povlašćene cene soba i apartmana u hotelu