HOTEL KATIĆI IVANJICA

OAZA MIRA I NETAKNUTA PRIRODA

Hotel Katići nalazi se na 25 kilometara od Ivanjice na idealnoj nadmorskoj visini od 1000 metara. Selo Katići u kojem se nalazi okruženo je padinama Golije, Javora i Mučnja i smešteno je u dolini reke Moravice.

Zbog svoje klime i idealne nadmorske visine selo Katići je proglašeno za vazdušnu banju. Umereno kontinentalna klima, sa blagim zimama i svežim letima čini ovo mesto jednom od najboljih destinacija seoskog turizma u Srbiji. Čist planinskih vazduh, proplanci bogati lekovitim biljem, kao i izvori plitke vode za koje meštani tvrde da su izvor njihovog zdravlja i vitalnosti je ono zbog čega ćete se uvek sa zadovoljstvom vratiti u ove krajeve.

Smeštaj

Hotel je okružen blagotvornom četinarskom vegetacijom i oazom mira, kompletno renoviran i raspoleže kapacitetom od 29 ležaja u udobnim dvokrevetnim i trokrevetnim sobama i apartmanima. U želji da sačuva ugođaj boravka na planini, a gostima pruži komfor i udobnost, sve sobe i apartmani opremljeni su kvalitetnim drvenim nameštajem, telefonima, a kupatila hidromasažnim tuš kabinama. U sklopu hotela nalaze se i dva pet friendly spoljna apartmana u kojima je dozvoljen boravak kućnih ljubimaca naših gostiju.

Dodatni sadržaj

U ponudi hotela nalazi se raznovrstan sadržaj: restoran sa 60 mesta, bar, otvoreni sezonski bazen sa ležaljkama, kamin sala sa 180 mesta, mini spa centar, soba za masažu, sala za stoni tenis, bilijar, igraonica za decu i fitnes centar.

Osim sadržajima u samom hotelu, gostima su na raspolaganju i teren za fudbal, košarku, odbojku i različite sportsko-rekreativne aktivnosti: jahanje, ATV, planinarenje, pešačke ture, staza zdravlja i biciklističke staze.

pogodnosti uz ski karticu

Za sve vlasnike SKI KARTICE HOTEL KATIĆI pripremili su 10% popusta na redovne cene smeštaja.

10% popusta na redovene cene smeštaja