HOTEL MONA PLAZA ZLATIBOR

HOTEL MONA PLAZA ZLATIBOR

Okružen predivnom borovom šumom, u samom centru Zlatibora - nalazi se hotel Mona Plaza Zlatibor. Zlatibor je planinski turistički centar i visinsko lečilište, nadmorske visine 700-1500m, u jugozapadnoj Srbiji, udaljen od Beograda i najbližeg aerodroma svega 235 km.

Enterijer hotela pažljivo je biran i kreiran kako bi gostima, kroz spoj tradicionalnih i modernih elemenata, drvenih oplata i najfinijih tkanina u toplim tonovima, dočarao potpuni planinski ugođaj tokom svih godišnjih doba.

Komfor, moderan dizajn, udobnost

Hotel Mona Plaza Zlatibor gostima nudi 120 prostranih i toplih soba i apartmana, opremljenih svim modernim sadržajima naophodnim za potpuni odmor i opuštanje, uključujući TWC, TV, kablovsku televiziju sa preko 40 kanala, sef, mini bar, fen, telefon i besplatnu internet konekciju. Sve smeštajne jedinice u hotelu Mona Plaza Zlatibor su klimatizovane.

Uz smeštajne kapacitete, hotel nudi mnoštvo opcija za razonodu, zabavu i obroke, poput Restorana Perun, Vila i Lada Bara, igraonice za decu Monica, kao i kompletno opremljenog Wellness centra - Inspirium, koji je na raspolaganju svim gostima tokom njihovog boravka.

pogodnosti uz ski karticu

Za sve vlasnike SKI KARTICE Hotel Mona Plaza Zlatibor pripremio je sledeće popuste: 10% popusta na najpovoljniju ponudu za smeštaj i 15% popusta na usluge hrane i pića u nacionalnom restoranu Perun.

10% popusta na najpovoljniju ponudu za smeštaj i
15% popusta na usluge hrane i pića u nacionalnom restoranu Perun