HOTEL PUTNIK KOPAONIK

HOTEL PUTNIK

Hotel Putnik lociran je na Sunčanoj dolini, najlepšem delu Kopaonika, na 1650 m nadmorske visine. Prvi deo hotela otvoren je davne 1958. godine i jedan je od prvih ugostiteljskih objekata na Kopaoniku. Novi deo hotela otvoren je 1985. godine i spojen je sa starim delom.

2018. godine hotel je renoviran. Sada potpuno moderno dizajniran, komforan i sa dodatnim sadržajima, nudi svojim gostima odmor kakav su zamislili, kako u letnjem, tako i u zimskom periodu. Hotel je kategorisan sa 4 zvezdice (****), a kapacitet hotela je 116 smeštajnih jedinica, odnosno 270 ležaja

Komfor, moderan dizajn, udobnost

Gostima su na raspolaganju i razni dodatni sadržaji: wi-fi, wellness&spa, fitnes centar, dve konferencijske sale, dečija igraonica i bioskop, skijašnica, iznajmljivanje ski opreme i kvadova, prodaja ski pasa, višenamenski otvoreni teren, pansionski restoran, parking i bankomat. Tokom letnje sezone u hotelu se mogu iznajmiti bicikli, ali i ostali sportski rekviziti za rekreaciju. Ljubiteljima skijanja na usluzi je nasa skijašnica, a hotel ima i direktan izlaz na stazu Sunčana dolina.

Gostima hotela besplatno su na raspolaganju Spa i Wellness centar u periodu od 10:00 do 21:00h.

pogodnosti uz ski karticu

Za sve vlasnike SKI KARTICE Hotel Putnik na Kopaoniku obezbedio je 5% popusta na smeštaj tokom cele godine.

5% popusta na smeštaj