HOTEL ZLATIBOR

OSETITE NOVI DUH ZLATIBORA

Hotel Zlatibor Mountain Resort & Spa je kompleks inspirisan prirodom i potrebom za istinskim odmorom i uživanjem!

Vodeći se idejom da je okolina nešto što treba da čuvamo i cenimo, želja nam je da našim gostima pružimo priliku da se odmore i kroz odabir raznolikih domaćih proizvoda daju sebi priliku da se povežu sa lokalnim bogatstvima. Najmodernije dizajnirane sobe, uz upotrebu najkvalitetnijih materijala, tu su da stvore doživljaj potpune harmonije i spokoja, dok će osoblje naših, već poznatih, restorana dati sve od sebe da iskusite kuhinju Zlatibora kroz savremenu prizmu modernih načina pripreme.

Smeštaj

Hotel Zlatibor Mountain Resort & Spa je idealan spoj udobnog, komfornog i relaksirajućeg smeštaja sa duhom tradicije i sjajem savremenog luksuza, uz sve čari planinskog ambijenta. Duh tradicije, upakovan u doživljaj lepote odmora u moderno dizajniranom prostoru najkvalitetnije gradnje je ono što nas izdvaja i što Vaš odmor uz pogled na planinu čini potpunim.

Pored idealne lokacije na kojoj se nalazi naš hotel, dodatnu lepotu uživanja vam pruža ogromna mogućnost izbora hotelskih soba i apartmana, koji su dizajnirani tako da svako pronađe idealan prostor za sebe i svoj savršen odmor. Inspirisani ambijentom i magičnim prostranstvima „zlatne planine“, stvorili smo hotel kategorizacije pet zvezdica, koji se savršeno uklapa u planinski krajolik i idealan je izbor za sve one koji žele da iskuse sve čari planinskog odmora. Naše sobe i apartmani poseduju sve ono što će Vaš odmor učiniti nezaboravnim. Vodili smo računa o najsitnijim detaljima i potrudili smo se da svaki kutak ulepšamo i oplemenimo. Svaki tip sobe i apartmana ima svoj karakter i omogućava Vam neverovatan osećaj odmora i relaksacije.

MAGNESIUM WELLNESS & SPA

Poseban dragulj našeg kompleksa i mesto u kom je svaki segment podređen Vašem potpunom uživanju. Opuštajući ambijent čiji su sadržaji kreirani da pruže kompletnu revitalizaciju duha i tela dizajniran je kao autentičan banjski vrt, u čijim se bazenima nalazi posebna vrsta vode. Reč je o vodi bogatoj magnezijumom, kalijumom, kalcijumom i ostalim mineralima koji pozitivno deluju na zdravlje. U kombinaciji sa idealnom količinom gvožđa, ova voda nudi svojevrstan lek, koji blagotvorno utiče na tegobe nastale usled savremenog načina života i rada. Priuštite svom telu tretman kakav zaslužuje, obnovite energiju i uspostavite balans. Obradujte svoj organizam vrhunskom masažom, specijalnim tretmanom lica i tela, uživajući u najlepšim mirisima prirode, i prepustite se blagodetima našeg Magnesium sauna sveta.

Jedinstven prostor u kom vreme staje, a mir i relaksacija postaju apsolutni prioritet. Uživajte u sadržajima našeg Magnesium Wellness & Spa centra, ili obradujte dragu osobu kupovinom poklon vaučera. Spa centar je otvoren za posetioce svakog dana od 10 do 21h.

pogodnosti uz ski karticu

Za sve vlasnike SKI KARTICE hotel ZLATIBOR pripremio je 10% popusta na redovne cene aranžmana za smeštaj i 15% popusta na Magnesium Wellness & Spa usluge.

10% popusta na redovene cene smeštaja
15% popusta na usluge u wellness & spa