INTERSPORT

intersport

Kompanija koja je odmah prepoznala i podržala SKI KARTICA program pogodnosti i obezbedila popuste za na sve naše korisnike. Poruka ove kompanije “Intersport - u srcu sporta” odražava suštinu INTERSPORT brenda na jednostavan način i sa velikom dozom emocije.

“Mislimo da je sport za svakoga i naša misija je doneti sport svima.”

U ponudi možete pronaći sportske proizvode vodećih globalnih brendova, kao i kvalitetne proizvode ekskluzivnih brendova Intersporta.

Što više uživate, češće ćete to raditi

 • Posvećeni smo da omogućimo svima da uživaju u aktivnom i zdravom načinu života.
 • Ponosni smo da kupci mogu da uživaju u uzbudljivom okruženju za kupovinu.
 • Sa entuzijazmom i strašću delimo svoju stručnost i poznavanje proizvoda sa našim kupcima.
 • Pružamo svakom kupcu najbolji savet, uzimajući u obzir njegove godine, sposobnost i raspoloživi budžet.
 • Aktiviramo kupca u nameri da se bavi sportom.
 • Naša misija je da nudimo asortiman opreme i brendova koji obezbeđuju maksimalnu zadovoljstvo kupaca.

pogodnosti uz ski karticu

Za sve vlasnike SKI KARTICE Intersport radnje daju dodatnih 10% popusta na tekstil i opremu za alpsko skijanje i snowboard (ski jakne, ski pantalone, ski dukseve, aktivan veš, ski čarape, rukavice, kape, ski kacige, skije, pancerice, štapove, ski naočare).

Popust se obračunava na određene artikle iz programa alpsko skijanje i snowboard brendova McKinley, Firefly, Atomic, Fischer, Head, Elan, Tecno Pro, Leki, Nordica, Smith, Helly Hansen, Protest, Luhta, Lego Tec.

AKCIJA - UZ SVAKE KUPLJENE PANCERICE TORBA NA POKLON

 • U Intersport prodavnicama prilikom kupovine bilo kog para pancerica dobijate Intersport torbu za pancerice za jedan dinar. Akcija traje od 14 – 28.02.2022. godine ili dok traju zalihe. Birate jedan od dva modela torbi koji se nalaze na slici i koji je dostupan u prodavnici. Takođe, akcija se odnosi na kupovinu muških, ženskih i dečijih pancerica brendova Atomic, Fisher, Head, Salomon, Nordica, McKinley, Tecnopro...
 • Isto tako u toku je finalno čišćenje zimske kolekcije, pa pored pancerica možete kupiti skije, kacige, naočare za skijanje, kao i ski pantalone, jakne, kape i rukavice po neverovatno sniženim cenama. Pojačani popusti na ski tekstil i opremu traju od 11.02 – 13.03.2022. godine za kupovinu u prodavnicama.

  Obzirom da su u ovim objektima već velika sniženja dodatnih 10% će omogućiti zaista povoljnu kupovinu sportske opreme. Poznato je da su upravo Intersport radnje među najbolje snabdevenim objektima sa skijaškom i uopšte opremom za zimske aktivnosti pa ćete sigurno i vi pronaći ono što vam nedostaje da i ove sezone budete adekvatno i kvalitetno opremljeni.

  *Odobreni popusti su za period do 08.10.2022. godine i ne odobravaju se na trajno snižene artikle.

10% dodatnog popusta na ski opremu za vlasnike ski kartice

 

SKI KARTICA PARTNERI