KOLIBA KOD MILUNKE ZLATIBOR

koliba kod milunke

U samom cen­tru Zlat­i­b­ora, na mestu bivšeg restorana Koliba, otvoren je novi, adap­ti­ran i ren­ovi­ran restoran naz­van Koliba kod Milunke. U pot­puno novom ruhu, restoran u srp­skom nacional­nom duhu, nudi kom­pletnu ponudu nacional­nih jela i pića. Koliba kod Milunke nosi ime po nadaleko čuvenoj i poz­na­toj kuvarici u čiju su se umešnost spre­manja hrane uver­ili mnogi..

najpovoljnije cene na Zlatiboru

Pop­u­larne cene hrane, spremljene na izvrstan način, uz pri­jatan ambi­jent i pro­fe­sion­al­nost i ljubaznost osoblja izd­va­jaju Kolibu kod Milunke na posebno mesto među zlat­i­borskim restoran­ima.

Spoljašnjost restorana ne odudara od zlatiborskih pejzaža na koje se pruža divan pogled sa prostrane bašte, na kojoj je podjednako prijatno čekati sveže letnje zlatiborske večeri, kao i sunčati se na zimskom suncu. Kao i sve drugo u ovom restoranu i ljubaznost i gosto­prim­stvo su iskreni, pravi domaćin­ski.

Gos­tima koji su smešteni na Zlat­i­boru nudi se mogućnost pan­sionske ishrane, i to po želji i izboru samih gostiju. Moguće je i orga­ni­zo­vanje raznih proslava: prvog rođen­dana, proslava firmi, osam­naestih rođen­dana i drugih u čemu se restoran Koliba kod Milunke već dosta puta pokazala i dokazala kao odličan izbor!

pogodnosti uz ski karticu

Za sve vlasnike SKI KARTICE Koliba kod Milunke na Zlatiboru daje 10% popusta na hranu i piće za gotovinsko plaćanje.

10% popusta na hranu i piće za gotovinsko plaćanje