KONAČIŠTE BRAĆA SEKULIĆ ZLATIBOR

KONAČIŠTE BRAĆA SEKULIĆ

Konačište “Braća Sekulić” na Zlatiboru je jedan od najatraktivnijih na Zlatiborskoj visoravni. Objekat smešten na obodu naselja Obudovica, 100m od centra Zlatibora u podnožju skijaških padina, pruža izuzetan ugođaj oku a i ostalim čulima. U luksuzno opremljenim sobama i aprtmanima postoji sve ono što je potrebno savremenom načinu življenja.

Raspolaže sa 220 ležaja u 1/2, 1/3, 1/4 sobama i 1/5, 1/6 duplex apartmanima sa kupatilom, tv i internetom. Restoran, recepcija, zastakljena terasa, kapaciteta do 200 mesta koja se može koristiti za seminare, predstavljaju neke odvojene prelepe prostore u kojima ima za svakoga po nešto. Domaća kuhinja, pre svega okrenuta tradicionalnim jelima Zlatiborskog kraja, veliki izbor pića, ljubazno osoblje, sigurno su valjana garancija za dobar odmor.

Sve što je potrebno savremenom načinu življenja

Objekat je pogodan za dečiji i omladinski turizam, đačke ekskurzije, nastavu u prirodi i sportske pripreme. Raspolažemo sa 2 košarkaška terena-od kojih je na jedan postavljena tartan podloga, terenom za odbojku, terenom za odbojku na pesku i travnatim terenom sa klackalicama i ljuljaškama, a u neposrednoj blizini postoji mogućnost iznajmljivanja fudbalskog terena i sportske hale. U okviru objekta nalazi se diskoteka gde se odvijaju dečije animacije pod nadzorom rekreatora i animatora.

Idealno mesto za letovanje, zimovanje, organizovanje seminara, dočeka Nove Godine, porodične vikende i praznične odmore, kao i za grupni turizam gde postoji mogućnost organizovanja svečanih večeri (švedski sto).

pogodnosti uz ski karticu

Za sve korisnike SKI KARTICE konačište Braća Sekulić na Zlatiboru pripremio je 10% dodatnog popusta na smeštaj.

10% dodatnog popusta na smeštaj