MADE IN BELGRADE

made in belgrade

Svi koji vole da ponesu malo Beograda sa sobom i na sebi, imaju sjajnu mogućnost da se upoznaju sa jednim mladim brendom koji drži do kvaliteta, a beži od komercijale. U pitanju je muška i ženska kolekcija inspirisana Beogradom i beograđanima obzirom da je najlepša metropola ovog regiona osnovni „sastojak“ brenda Made in Belgrade.

Kako i dolikuje, proizvodnja je u Beogradu od kvalitetnog 100% češljanog pamuka. Svaka majica ima duple šavove i ojačane kragne, dok se štampa najkvalitetnijim vodenim bojama. Serije su limitirane, a svaka majica dolazi u dizajniranoj kutiji koja u sebi uvek donosi po još neki detalj kako bi lična kupovina ili poklon imala i lični „Beogradski“ pečat. Da se vodi računa o svakom detalju pokazuje i mogućnost personalizovane poruke koja može biti odštampana uz lepo upakovanu majicu. Zbog toga je ovaj nezaobilazni komad garderobe već poslužio kao idelan poklon i izmamio osmehe i naših ljudi koji su u inostranstvu.

majice sa stavom

U ponudi su trenutno dva motiva – Made in Belgrade sa jasnom porukom koja može odražavati i stav koji svakako krasi mnoge naše sugrađane i čini duh Beograda baš tako neodoljivim i Ušće sa grafičkim prikazom Save i Dunava koji diskretno ukazuje na suštinu grada čija duša i jedinstvena energija leži u zagrljaju ove dve prelepe reke. Svaki Made in Belgrade komad garderobe sadrži negde motiv koji se provlači i čini još jedan zaštitni znak ovog brenda, a to su koordinate Beograda 44°49'14

pogodnosti uz ski karticu

Za sve vlasnike SKI KARTICE Made in Belgrade odobrava 20% popusta.

20% popusta na svaku kupovinu

SKI KARTICA PARTNERI