RESTORAN MUJEN LUX KOPAONIK

mujen lux kopaonik

Na preko 2000 m nadmorske visine, u mirnom delu Kopaonika, nalazi se MujEn Lux. Okruženi netaknutom prirodom na čiji pogled svaki vaš dan počinje zadovoljstvom, obezbediće vam vrhunski odmor na Kopaoniku.

U okviru Mujen Luxa možete uživati u smeštaju u apartmanima, a na raspolaganju su vam i wellness centar i restoran sa autentičnom kuhinjom.

Šta nudimo?

Idealan dan zaokružite uživanjem u MujEn restoranu uz odabrane autentične kulinarske specijalitete sa pažljivo čuvanim tradicionalnim kulinarskim elemetntima. Bogatim aromama, jedinstvenim ukusom jela koja slede svako godišnje doba daje se posebna nota u elegantnom ambijentu sa prelepim pogledom na obronke Kopaonika.

Enterijer MujEn Lux Restorana je sveden i jednostavan, a ujedno elegantan i luksuzan. Krasi ga mnoštvo orijentalnih detalja, kamenja i kristala. Osim prijatnog ambijenta, nudimo Vam odabrane kulinarske specijalitete sa pažljivo biranim tradicionalnim kulinarskim elementima sa ovih prostora.

Bogatim aromama i jedinstvenim ukusom jela koja slede svako godišnje doba, daje se posebna nota u elegantnom ambijentu sa prelepim pogledom na obronke Kopaonika.

pogodnosti uz ski karticu

Popust nije aktivan u sezoni 2023/2024.

10% popusta na celokupnu ponudu u restoranu

SKI KARTICA PARTNERI