RESTORAN PLAŽA

Restoran Plaža se nalazi na Staroj planini, između staze Konjarnik i Sunčana dolina (Markova livada). Sa terase se pruža prelep pogled na Midžor (najviši vrh Srbije), kao i na ceo venac Stare planine. Ovo mesto je inače jedno od omiljenih pozicija za sunčanje i uživanje, kako u letnjem, tako i u zimskom periodu.

ŠTA NUDIMO?

Ovaj restoran je poznat po sjajnoj lokaciji ali i po odličnoj kuhinji. Pre svega to su jela iz nacionalne kuhinje ovog kraja koja se spremaju po narudžbini: staroplaninsko jagnje ispod sača, domaća proja, belmuž, sušenica, domaći sir, kobasica i još mnogo toga.

POGODNOSTI ZA KORISNIKE SKI KARTICE?

Svim prijateljima i ljubiteljima planine želimo toplu dobrodošlicu, uživajte sa nama u prelepom pogledu, dobroj hrani i kvalitetnoj kapljici pored kamina ili na terasi. Naše ljubazno osoblje je uvek raspoloženo za priče o Staroj planini.

Za sve korisnike SKI KARTICA programa pogodnosti odobravamo 10% popusta!


10% popusta za vlasnike ski kartice

  Poručite svoju ski karticu
  (061) 608-1700
  Cena članstva za sezonu 2020/2021 sa važenjem kartice do 31.7.2021. godine je 1.500 dinara sa uračunatom cenom dostave na vašu kućnu adresu. Plaćanje vršite pouzećem po isporuci.

  *Želim da povremeno budem:

  Vaše lične podatke kao člana Ski kartica platforme obrađujemo isključivo za potrebe Ski kartica programa pogodnosti. Više o samoj obradi vaših ličnih podataka pročitajte u našem Obaveštenju o privatnosti.* Polja označena sa zvezdicom su obavezna.

   

  SKI KARTICA PARTNERI