TURISTIČKA AGENCIJA SKI FUN

NEMAMO NAJBOLJI SLOGAN, IMAMO NAJBOLJA ISKUSTVA

Turistička agencija Ski fun je vaš dugogodišnji partner u najboljem skijanju, na preko 120 skijališta i sa preko 400 partnera. Više od deceniju negujemo tradiciju dobrih odnosa sa vlasnicima smeštajnih objekata, najboljih klubova i menadžmentom žičara. Kao rezultat uspevamo da ponudimo i najpovoljnije pakete u vrhunskim ski centrima.

Vaše je samo da nas pitate i odaberete svoj novi adrenalin....

Ski fun, Jurija Gagarina 14L, naselje Belvil, zgrada Suncokreta

NAJBOLJI POČETAK SEZONE

Da li ste se uželeli svežeg planinskog vazduha i mirisa tek palog snega? Bolno lep pogled na vrhove i krajolike i taj neprocenjiv osećaj pri prvom spustu. Sve to možete doživeti već krajem novembra i početkom decembra na našim prvim Ski Opening paketima.

Ove smo godine za vas pripremili bogat izbor Ski openinga, na različitim destinacijama i u različitim terminima! Među njima ćete pronaći one najpopularnije koje se tradicionalno izdvajaju, a dodali smo u ponudu i nove destinacije.

Možete birati između aranžmana koji nude smeštaj i ski-pas ali i one sa dodatnim programom Ski openinga gde vas čekaju brojne zabave, koncerti, testiranje najnovijih modela skija, nagradne igre i još mnogo toga...

Dostupne su mnoge destinacije i termini kako bi svako mogao da pronađe nešto po svom ukusu ... zato, brzo i mudro pripremite opremu za najluđu ski sezonu!

pogodnosti uz ski karticu

Za sve korisnike SKI KARTICE koji plaćanje više VISA platnim karticama obezbeđeno je 3% popusta za kupovinu aranžmana u vrednosti većoj od 350 evra, za zimsku sezonu 2022/2023*

* OGRANIČENA JE PONUDA, TAKO DA POŽURITE 🙂 !

3% popusta za kupovinu aranžmana u vrednosti većoj od 350 evra, za zimsku sezonu 2022/2023