VREME JE NOVAC, PRAVO JE DOBA DA UŠTEDITE OBA.

Svi mi koji redovno odlazimo na skijališta i bavimo se ovim predivnim sportovima znamo da je osiguranje nezaobilazna potreba svakog putovanja. Nažalost ponekad se dese i nezgode koje pogotovo u inostranstvu mogu da prouzrokuju velike troškove i brige. Zaštitie se u slučaju nepredviđenih događaja i bezbrižnije provedite skijaške dane.

OSIGURANJE ZA NAŠE ČLANOVE

SKI KARTICA program pogodnosti je naravno prepoznao ovu potrebu i u želji da omogući što bolje i povoljnije uslove za svoje članove razvilo saradnju sa svim većim osiguravajućim kućama preko našeg brokera Partners time doo.

Naš partner će pronaći za vas najbolje i najpovoljnije rešenje za sve vrste osiguranja kod većine osiguravajućih kompanija. Sava, Dunav, DDOR, Winer, Generali, Uniqa, Triglav su samo neke od kompanija sa kojima imamo aktivnu saradnju. Sve što je potrebno je da našem partneru date jedinstveni broj vaše ski kartice i dobićete najpovoljnije ponude za ski osiguranje.

Zahteve za ponudu je potrebno poslati na mail: office@partnerstime.rs

Za dodatne informacije pozovite broj telefona: 066/090909

PREDNOSTI ZA KORISNIKE SKI KARTICE

Na ovaj način smo obezbedili da naše članove zastupaju profesionalci koji svakako mogu prepoznati povoljnosti i predložiti rešenje koje će vama najviše odgovarati. Pre svake sezone mi analiziramo ponude svih osiguranja i tražimo pogodnosti za naše članove kako bi omogćili što kvalitetniju i povoljniju ponudu osiguranja.

 • Uštedite vreme, jer dobijate više ponuda na jednom mestu
 • Uštedite novac jer mi pronalazimo najbolje ponude
 • Nema favorizovanja osiguravajućih kuća, zaključuje se objektivno najbolje osiguranje za klijenta
 • Birate sami ponudu koja vam odgovara najviše uz preporuku i analizu našeg partnera
 • Sve se završava elektronski, polisa se dostavlja ili na mail ili je donosimo na adresu


najpovoljnije osiguranje za vlasnike ski kartice

  Poručite svoju ski karticu
  (061) 608-1700
  Cena članstva za sezonu 2020/2021 sa važenjem kartice do 31.7.2021. godine je 1.500 dinara sa uračunatom cenom dostave na vašu kućnu adresu. Plaćanje vršite pouzećem po isporuci.

  *Želim da povremeno budem:

  Vaše lične podatke kao člana Ski kartica platforme obrađujemo isključivo za potrebe Ski kartica programa pogodnosti. Više o samoj obradi vaših ličnih podataka pročitajte u našem Obaveštenju o privatnosti.* Polja označena sa zvezdicom su obavezna.
  SKI KARTICA PARTNERI