SKI PASS JAHORINA

SKI PASS JAHORINA

Jahorina se može pohvaliti najsavremenijim sistemom za osnežavanje kojim je povezano celo skijalište, odnosno 46km alpskih i 10km nordijskih staza. U svakom trenutku, perfektno uređene staze su povezane najmodernijim žičarama za prevoz skijaša i bordera, koje su ukupnog kapaciteta oko 17 000 skijaša na sat.

Skijaši na Jahorini mogu izabrati skijanje na lakim stazama, stazama srednje težine, kao i na teškim stazama koje su prilagođene iskusnijim I spretnijim skijašima. 46 km staza pokriveno je sa jednom kabinskom gondolom, tri šestosedne žičare, jednom dvosednom i sa tri ski lifta.

Ski vrtići

Najmlađim skijašima na ovoj planini je posvećeno najviše pažnje, za njih su pripremljena dva ski vrtića sa pokretnom trakom, tjubing stazom i mnogobrojnim zabavnim sadržajima.

Ski vrtići su najadekvatniji za mališane i početnike jer tu mogu napraviti svoje prve skijaške korake i beskrajno se zabaviti na snegu.

Za avanturiste i ljubitelje adrenalina dostupna je i staza za noćno skijanje na kojoj je izgrađeno novo osvjetljene koje omogućava uživanje na skijama i nakon zalaska sunca.

pogodnosti uz ski karticu

Popust nije aktivan u skijaškoj sezoni 2022/2023