SKI RENTAL SNOW STARS TEAM KOPAONIK

ZAVIRITE U SVET SKIJAŠA

Snow Stars Team je škola skijanja sa dugogodišnjim iskustvom i visokokvalifikovanim instruktorima za obuku skijanja i snowboarda. Zahvaljujući nama, otkrićete da skijanje, pre svega, treba da bude zabavno. Bez obzira na to da li ste početnik ili dobar poznavalac skijanja ili snowboarda, naš tim instruktora pomoći će Vam da unapredite svoje znanje i poboljšate svoju ski tehniku i stil.

Pored škole skijanja, Snow Stars Team može da vam ponudi i rentiranje skijaške opreme na dve lokacije na Kopaoniku: u okviru hotela Putnik i u centru.

Ponuda ski rentala

Škola skijanja Snow stars team ima u ponudi i rentiranje ski opreme kako za decu, tako i za odrasle. Ski servis se nalazi u renoviranom hotelu Putnik na Kopaoniku, i opremljen je po najsavremenijim standardima. Kvalitetna ski oprema je preduslov za lakse savladavanje staza, brži napredak u skijanju, veću bezbednost i bolji komfor. Ono najvažnije jeste da obezbeđuje potpuni užitak i zadovoljstvo skijajući novom karving tehnikom. Obučeni tim zaposlenih u ski servisu pomoći će Vam u izboru opreme koja mora biti prilagođena vašoj visini, telesnoj težini, kao i nivou skijaškog znanja.

pogodnosti uz ski karticu

Za sve vlasnike SKI KARTICE SKI RENTAL SNOW STARS TEAM pripremili su 15% popusta na redovne cene ski rentala.

15% popusta na ski rental