SKI ŠKOLA AVANTURA TORNIK

Kao i u godinama za nama Snow Sports Academy teži da svake nove sezone raste i napreduje uz vas. Od sezone 2019/2020, pored nove energije, dobijamo i novo ime SKI ŠKOLA AVANTURA TORNIK.

Od sezone 2017/2018 smo proširili svoju delatnost, tako da smo savremenoj ski renti i servisu dodali ski školu sa 10 profesionalnih ski instrutora koji će prezentovati naše usluge i realizovati ih na najprofesionalniji način. Naš tim će se potruditi da vas ugosti i pruži sve kako biste što pre usvojili nove i usavršili već postojeće skijaške, odnosno borderske veštine i što kvalitetnije proveli vaš odmor na planini.

ŠTA NUDIMO?

Naše poslovanje nije smo na Torniku – poslujemo uspešno i na Rogli u Sloveniji, Mavrovu u Makedoniji, a od samog početka i na Staroj planini u Srbiji. Redovno pratimo trendove obuke, osoblje šaljemo na kongrese usavršavanja, radimo konstantno na inovaciji i koristimo savremene tehničke rekvizite i pomagala kako bismo što efikasnije realizovali programe obuke.

Od ove sezone pored kvalitetnog rada, snega, energije koja odjekuje planinom prepoznaćete nas i po novim bojama. Pridružite se CRNO-ŽUTOM TIMU!

Informacije i rezervacije:

ski@avanturazlatibor.com

park@avanturazlatibor.com

POGODNOSTI ZA KORISNIKE SKI KARTICE?

Za sve korisnike SKI KARTICA programa pogodnosti odobravamo 10% popusta NA USLUGE SKI ŠKOLE!

Svima vama, koji ste nam do sada ukazali poverenje, se zahvaljujemo na tome i obećavamo da ćemo biti još bolji, svima vama koji nam prvi put dolazite, želimo dobrodošlicu.

Dobro došli, dragi ljubitelji prirode i planinskih sportova.

Vaš tim, Avantura Tornik


10% popusta za vlasnike ski kartice

Poručite svoju ski karticu
(061) 608-1700
Cena članstva za sezonu 2020/2021 sa važenjem kartice do 31.7.2021. godine je 1.500 dinara sa uračunatom cenom dostave na vašu kućnu adresu. Plaćanje vršite pouzećem po isporuci.

*Želim da povremeno budem:

Vaše lične podatke kao člana Ski kartica platforme obrađujemo isključivo za potrebe Ski kartica programa pogodnosti. Više o samoj obradi vaših ličnih podataka pročitajte u našem Obaveštenju o privatnosti.* Polja označena sa zvezdicom su obavezna.

 

SKI KARTICA PARTNERI