SKI ŠKOLA NIX KOPAONIK

SKI ŠKOLA NIX

Naučite svoje prve skijaške korake u Ski Školi na Kopaoniku uz licencirane instruktore. Ski Škola Nix će Vam omogućiti da naučite da skijate brzo i lako na omiljenoj planini Kopaonik.

Ski škola NIX je koncept koji je nastao sa idejom da usluge obučavanja u skijanju i snowboardu podigne na potpuno novi nivo.

U pitanju je nova ski škola na Kopaoniku sa novim idejama i svežim pristupom ka poslovanju koju čine talentovani, mladi ljudi sa obimnim znanjem i iskustvom u svetu skijanja.

Tim ski škole Nix

Strast prema skijanju i snegu je naš glavni pokretač i postarali smo se da biramo instruktore koji dele istu filozofiju. Našu planinsku porodicu čine licencirani intruktori od kojih većina broji mnoge medalje u takmičarskim disciplinama, neki su bivši treneri, a veliki deo aktivni članovi Gorske Službe Spasavanja.

“Nix” na latinskom znači sneg i on je je srži naše misije: da Vam pored sportske stručnosti i pedagoškog pristupa naši instruktori prenesu ljubav prema snegu, planini i prirodi i na taj način se postaraju da planinu zavole i čuvaju generacije koje dolaze.

pogodnosti uz ski karticu

Za sve vlasnike SKI KARTICE ski škola Nix Kopaonik pripremila je 10% popusta na celodnevnu šestodnevnu grupnu nastavu za decu, kao i za grupnu nastavu od 2h za odrasle.

10% popusta na celodnevnu šestodnevnu grupnu nastavu za decu, kao i za grupnu nastavu od 2h za odrasle