ŠKOLA SKIJANJA “Ski Avantura” ZLATIBOR

ski avantura

Preduzeće Snow Sports Academy već duži niz godina uspešno učestvuje u razvoju skijaškog sporta i promociji sportskih aktivnosti na planinama u Sloveniji, Makedoniji i Srbiji. Pored letnjeg sadržaja i Avantura parka, odlučili smo da gostima Zlatibora ponudimo i ZIMSKU AVANTURU.

U našem parku smo uspeli da napravimo skijaški centar po uzoru na evropske ski centre i da vam omogućimo nesvakidašnje iskustvo na ovoj planini. Najnovije metode škole skijanja, licencirani instruktori, savremena oprema, pripremljene skijaške staze, kao i odlična ponuda našeg restorana, učiniće vaš boravak na našem skijalištu veoma zabavnim.

Sadržaji ski avantura centra

SKI Avantura se prostire na tri hektara i čine je tri staze ukupne dužine od 600m. Omogućeno je sigurno i bezbedno skijanje a staze su pokrivene sistemom za veštačko osnežavanje. Prevoz do vrha centra omogućuju dva lifta i ski traka, a o savršeno pripremljenoj podlozi za skijanje „brine“ ratrag, koji će se potruditi da staza bude pripremljena svakog jutra za nove ski avanture.

Informacije i rezervacije:

ski@avanturazlatibor.com

park@avanturazlatibor.com

Šta nudimo?

Ski centar Avantura je zamišljen kao savremeni centar za obučavanje polaznika škole skijanja. Ski škola je, pre svega, namenjena deci koja žele da ovladaju ovom sportskom veštinom. Obuku sprovode licencirani instruktori koji doprinose da vaši prvi koraci na skijama budu što lakši i jednostavniji.

Najsavremenija škola skijanja za decu na Balkanu

Program prilagođen deci od 4-15 godina

Poligoni za skijanje opremljeni sa savremenom animacijom

Ucenje skijanja kroz igru i zabavu

Prilagođeni ski liftovi i ski traka za decu

Prilagođeni ski liftovi i ski traka za decu

Različiti nivoi skijanja

Zagarantovan sneg

SKI renta + servis

[/vc_column]

POGODNOSTI ZA KORISNIKE SKI KARTICE?

Za sve korisnike SKI KARTICA programa pogodnosti odobravamo 10% popusta NA USLUGE SKI ŠKOLE!

Svima vama, koji ste nam do sada ukazali poverenje, se zahvaljujemo na tome i obećavamo da ćemo biti još bolji, svima vama koji nam prvi put dolazite, želimo dobrodošlicu.

Dobro došli, dragi ljubitelji prirode i planinskih sportova.

Vaš Avantura tim!

10% popusta za vlasnike ski kartice


 

SKI KARTICA PARTNERI