TERETANA PARK KRAGUJEVAC

TERETANA PARK

Teretana Park je u sklopu jedinog zatvorenog bazena u Kragujevcu. Teretana Park je opremljena po najsavremenijim standarima iz sveta fitnesa. U teretani posle treninga slobodno možete da se istuširate tako da kući, ili na posao uvek možete da idete sveži!

Teretana Park u Kragujevcu pruža mogućnost kardio treninga na velikom izboru sprava za vežbanje, modernog dizajna nemačkog kvaliteta. Technogym sprave su pravi izbor za one koji žele pravi kardio trening u zatvorenom prostoru. Teretana poseduje i vreće za kik box, takođe Kik boks klub „Gladijator“ redovno održava svoje treninge u teretani.

RAZNOVRSNOST

Raznovrsnost tegova u teretani park je velika,od bučica pa do olimpiskih tegova,tako da čak i kada je velika gužva u teretani uvek imate dovoljan broj tegova koji su vam potrebni.Takodje teretana obiljuje mnogim raznovrsnim spravama i opremom.

U teretani imate mogucnost vezbanja aerobika i tae boa.

Insanity je verovatno najteži oblik treninga temeljen na kardiovaskularnim vežbama. Insanity je trening za celo telo, kružni trening koji za otpor koristi samo telesnu težinu. Svaki trening traje oko 30-60 minuta.

Tretana Park se nalazi na adresi Dragutina Kojića bb, Kragujevac - Centar. Kontakt telefon je 0642999563.

pogodnosti uz ski karticu

istekao popust-nevažeče u sezoni 2022/2023

istekao popust-nevažeče u sezoni 2022/2023