URBAN FITNESS HANGAR

URBAN FITNES HANGAR

Urban Fitness Hangar teretana nalazi se na Autokomandi u Beogradu i predstavlja mesto za prevazilaženje sopstvenih granica, a treninzi su zasnovani na poboljšanju funkcionalnosti tela. Održavaju se dve vrste grupnih treninga, a prioritet je pravilno izvođenje pokreta.

Svi grupni treninzi su pod stalnim trenerskim nadzorom. Svi treninzi se koncipiraju tako da svi aktivno rade prilagođeni trenutnoj fizičkoj spremi. Vežbe za početnike se modifikuju u zavisnosti od njihovog predznanja, utreniranosti i fizičke spreme.

PROGRAMI ZA VEŽBANJE

BOOTCAMP/WOD/HIT su treninzi visokog inteziteta, sa elementima CROSSFIT-a, fokusirani na savlađivanje sopstvenih nemogućnosti. Treninzi se baziraju na principu kondicije, a primenjuju se metode kružnog treninga po stanicama i intervalnih treninga.

TARGET STRENGTH su treninzi fokusirani na određenu grupu mišića za taj dan. Radi se izolacija specifične mišićne grupe radi povećanja snage, oblikovanja i zatezanja.

YOGA

U teretani se nalazi i zabavni sadržaj, odnosno stoni fudbal, stoni tenis, pikado, koji članovi mogu besplatno da koriste nakon treninga.

pogodnosti uz ski karticu

Za sve vlasnike SKI KARTICE teretana Urban Fitness Hangar odobrava 20% popusta na sve usluge.

20% popusta na sve usluge