WOODSIDE APARTMAN 218 KOPAONIK

WOODSIDE APARTMENT 218

Objekat Woodside Apartment 218 se nalazi na adresi Jovana Cvijića 22 na Kopaoniku i u ponudi ima smeštaj sa besplatnim WiFi internetom i pogledom na vrt, direktan pristup skijalištu i spa & wellness centar. Apartmantska jedinica sa 4* sadrži 39m2 i sve elemente za svakodnevni život - veliku prostranu sobu, kupatilo (posteljinu, peškire, etc.), flat-screen televizor sa satelitskim kanalima/Netflix/HBO, trpezariju - potpuno opremljenu kuhinju. .

Pored apartmana, u ponudu je uključujen i ekskluzivni spa centar površine 140 m2 sa hamamom, saunom, experience tuševima, ledenom fontanom i prostranim svlačionicama. Takođe, u kompleksu Woodside na raspolaganju vam je usluga iznajmljivanja ski opreme i usluga iznajmljivanja bicikala.

Kompletno opremljena apartmantska jedinica za 4 osobe

Posebnu pogodnost apartmana predstavlja unutrašnje zajedničko dvorište namenjeno gostima – uz zelenilo borova, popločane staze, najsavremenije ambijentalno osvetljenje, parkovski mobilijar i prostor za relaksaciju. Ova oaza mira i bezbednosti zaklonjena je sa tri strane unutrašnjom fasadom, dok četvrta strana pruža otvorene vidik prema četinarskoj šumi.

Na recepciji ili direktno od vlasnika možete da dobijete sve informacije na engleskom, hrvatskom, ruskom i srpskom jeziku.

pogodnosti uz ski karticu

Za sve vlasnike SKI KARTICE Woodside Apartment 218 Kopaonik daje 10% popusta na cenu smeštaja,.

10% popusta na cenu smeštaja

 

SKI KARTICA PARTNERI