SKI KARTICA SHOP

NARUČI SVOJU SKI KARTICU:

SKI KARTICA STANDARD

1,200.00рсд1,500.00рсд

Ski kartica članarina sa kojom mogu da se koriste svi navedeni popusti i/ili benefiti kod naših mnogobrojnih partnera. Naši partneri su obezbedili sjajne popuste i benefite za vlasnike ski kartice koje možete pogledati na adresi www.skikartica.rs/partneri. U okviru partnerstva i podrške koje Ski kartica ima sa kompanijom VISA možete iskoristiti dodatne pogodnosti za online plaćanje VISA karticama.

Napomena: Ski kartica nije zamena za Ski pass i ista se ne može tako koristiti.

CENA:

  • Redovna cena za plaćanje pouzećem u gotovini je 1500 rsd
  • Akcijska cena za online plaćanje VISA karticom 1200 rsd
Odaberite opcijuPLAĆANJE POUZEĆEMPLATI VISA KARTICOM
Očisti
Šifra proizvoda: 001 Kategorija: Product ID: 296

Opis

Ski kartica standard

Ski kartica članarina sa kojom mogu da se koriste svi navedeni popusti i/ili benefiti kod naših mnogobrojnih partnera čije popuste i ostale benefite za vlasnike ski kartice možete pogledati na adresi www.skikartica.rs/partneri.

Dodatne informacije

NAČIN PORUČIVANJA:

,

SKI KARTICA PRO 3

7,000.00рсд11,450.00рсд

Ski kartica pro 3 članarina koja pored svih popusta i/ili benefita kod partnera navedenih korisnisima Ski kartice obezbeđuje i pojedinačnu trodnevnu depo ski pass kartu na Kopaoniku, koja se izdaje i koristi prema zvaničnim pravilima JP Skijališta Srbije. Nakon poručivanja i plaćanja Ski kartica pro članarine, u ime korisnika se kupuje depo ski pass karta, korisnik dobija dokaz o izvršenoj uplati, sa kojim na prodajnom mestu Upravna zgrada na Kopaoniku podiže svoj ski pass.

Napomena: Ski kartica nije zamena za Ski pass i ista se ne može tako koristiti. Vreme potrebno za realizaciju do 5 dana.

CENA:

  • Redovna cena za plaćanje pouzećem u gotovini je 11450 rsd
  • Akcijska cena za online plaćanje VISA karticom 7000 rsd
Odaberite opcijuPLAĆANJE POUZEĆEMPLATI VISA KARTICOM
Očisti
Šifra proizvoda: 002 Kategorija: Product ID: 1984

Opis

Ski kartica pro 3 članarina koja pored svih popusta i/ili benefita kod partnera navedenih korisnisima Ski kartice obezbeđuje i pojedinačnu trodnevnu depo ski pass kartu na Kopaoniku, koja se izdaje i koristi prema zvaničnim pravilima JP Skijališta Srbije. Nakon poručivanja i plaćanja Ski kartica pro članarine, u ime korisnika se kupuje depo ski pass karta, korisnik dobija dokaz o izvršenoj uplati, sa kojim na prodajnom mestu Upravna zgrada na Kopaoniku podiže svoj ski pass. Napomena: Ski kartica pro 3 članarina ne predstavlja zamenu za ski pass niti se na taj način može koristiti. Vreme potrebno za realizaciju do 5 dana.

Dodatne informacije

NAČIN PORUČIVANJA:

,