APARTMANI CENTRAL INN ZLATIBOR

central inn zlatibor

U samom srcu Zlatibora, nedaleko od jezera i centra svih dešavanja, ušuškan je Central Inn – kompleks apartmana. Kao najnoviji dodatak turističkoj ponudi Zlatibora, naš objekat u ponudi ima 16 modernih apartmana i studija koji su opremljeni po najvišim standardima uz dodatne pogodnosti za vaš potpuni ugođaj.

Apartmansku ponudu upotpunjuje prvi Gastro bar na Zlatiboru u kome možete uživati u velikom i jedinstvenom asortimanu hrane i pića.

ponuda apartmana

Ambijent naših apartmana osmišljen je tako da se tokom vašeg boravka osećate prijatno, udobno i komforno kao kod kuće, ali da ipak imate osećaj da ste na odmoru, što ćemo našom vrhunskom uslugom i omogućiti. Vaš ugođaj u Central Inn apartmanima je veoma bitan za nas, zbog čega smo pažljivo razmatrali i obezbedili pogodnosti.

U našim apartmanima možete pronaći veliki broj dodatnih sadržaja, besplatan WiFi, kablovska TV, mini bar, čajnu kuhinju, fen, usluge vešeraja i još mnogo toga sa akcentom na obezbeđivanje dodatnih pogodnosti za porodice i kućne ljubimce.

pogodnosti uz ski karticu

Za sve vlasnike SKI KARTICE Central Inn Zlatibor obezbedio je 15% popusta na smeštaj tokom cele godine. Svi korisnici Ski kartice u Central Inn Zlatibor kompelksu apratmana imaju i 15% popusta na usluge hrane i pića

15% popusta na smeštaj