GASTRO BAR CENTRAL INN ZLATIBOR

gastro bar central inn zlatibor

Central Inn Gastro bar, osmišljen od strane energičnih i mladih ljudi, predstavlja prvi Gastro bar u turističkoj ponudi Zlatibora. Naša ideja je da novim, savremenim konceptom stvaramo nezaboravnu harmoniju jedinstvenog ambijenta i ukusa za svakog gosta.

Gastro bar je lociran u samom cenru Zlatibora, ali je odvojen i sakriven od gužve glavnog šetališta, pa gostima nudi miran i prijatan ambijent za uživanje sa porodicom i prijateljima uz omiljenu hranu i piće.

miran i prijatan ambijent

Prvi Gastro bar na Zlatiboru nudi jedinstven enterijer i prijatan ambijent u kome možete uživati u jedinstvenoj ponudi hrane i pića koji je prilagođen svim uzrastima i svakom ukusu.

Vikendom naš Gastro bar organizuje uživo svirke uz repertoar fenomenalnih izvođača koji su zaduženi za vaš dobar provod, tokom praznika ili specijalnih prilika.

pogodnosti uz ski karticu

Za sve vlasnike SKI KARTICE Central Inn Zlatibor obezbedio je 15% popusta na usluge hrane i pića, Svi korisnici Ski kartice u Central Inn Zlatibor apartmanima imaju i 15% popusta na smeštaj tokom cele godine.

15% popusta na usluge hrane i pića