AVANTURISTIČKI CENTAR KOPAONIK

ko smo mi?

Adventure Serbia je organizacija koja obavlja širok spektar rekreaciono-avanturističkih aktivnosti širom Srbije i koja je svojim dobrim radom kroz kratak vremenski period zauzela mesto jedne od najprepoznatljivijih organizacija ovog tipa u regionu. Naše avanturističke centre predstavljaju stručnjaci u ovoj oblasti, profesori sporta i fizičkog vaspitanja kao i vodiči koji najbolje poznaju prirodu u kojoj se krećete. Mi smo tu da vam pomognemo da se odmorite na pravi način i kroz prirodu i aktivnosti koje ostavljaju bez daha vratite sebi, oslobodite stresa i steknete novo iskustvo, avanture i nezaboravne uspomene.

Osetite Kopaonik iz potpuno drugačije perspektive

Većina turista Kopaonik tokom zime poznaje samo kroz skijaške staze ili uz njihovu neposrednu blizinu. Takodje većina turista ima predstavu o Kopaoniku samo kroz naseljeni, urbani turistički centar, medjutim Kopaonik je zaista nešto mnogo više. Krenite sa nama u uzbudljivu turu motornim sankama kroz zaleđeni i snegom okovani Nacionalni park.

Sve ono što je tokom zime nepristupačno zbog snega, sa STELS motornim sankama ćemo zajedno pokoriti i uživati, prvenstveno u vožnji ovih specifičnih vozila a zatim i u zimskoj idili divljeg dela Kopaonika. Tokom ture ćemo prolaziti kroz zaledjenu šumu, praviti pauze sa odličnim vidicima, prolaziti pored zaledjenih jezera i vodopada i još mnogo toga što će učiniti ovu avanturu nezaboravnom. Upoznajte Kopaonik iz drugačije perspektive.

pogodnosti uz ski karticu

Za sve korisnike SKI KARTICE odobreno je 10% popusta na vožnju motornim sankama

10% popusta na vožnju motornim sankama