ŠKOLA SKIJANJA AVANTURISTIČKI CENTAR KOPAONIK

ko smo mi?

Adventure Serbia je organizacija koja obavlja širok spektar rekreaciono-avanturističkih aktivnosti širom Srbije i koja je svojim dobrim radom kroz kratak vremenski period zauzela mesto jedne od najprepoznatljivijih organizacija ovog tipa u regionu. Naše avanturističke centre predstavljaju stručnjaci u ovoj oblasti, profesori sporta i fizičkog vaspitanja kao i vodiči koji najbolje poznaju prirodu u kojoj se krećete. Mi smo tu da vam pomognemo da se odmorite na pravi način i kroz prirodu i aktivnosti koje ostavljaju bez daha vratite sebi, oslobodite stresa i steknete novo iskustvo, avanture i nezaboravne uspomene.

ŠKOLE SKIJANJA

Skijanje vam samo po sebi omogucava potpuno drugačiji doživljaj planine i novi „lifestyle“, koji се vam boravak na planini potpuno promeniti i sagledaćete planinu i sebe iz potpuno drugacije perspektive. Каdа vam skijanje jednom udje pod kožu, ostatak godine nakon zimovanja ćete provesti u razmišljanju gde cete skijati sledeće zime. Sa našim instruktorima udjite u svet skijanja i na najlakši mogući način kroz zabavu i druženje naučite da skijate.

U Avanturističkom centru na raspolaganju su vam sjajni instruktori za grupne i individualne nastave u školama skijanja za decu i odrasle.

Sa obzirom da je igra najsnažniji motiv kod dece, dečija školica je koncipirana tako da kroz veliki broj elementarnih igara, deca usvoje osnovne motoričke veštine skijanja. Rad sa decom obavljaju instruktori koji imaju najbolji pristup, i „dar“ rada sa decom.

pogodnosti uz ski karticu

Za sve korisnike SKI KARTICE odobreno je 10% popusta na usluge u školama skijanja za decu i odrasle

10% popusta na usluge u školama skijanja za decu i odrasle