HOTEL CRNI VRH DIVČIBARE

HOTEL CRNI VRH DIVČIBARE

Luksuzni hotel Crni vrh, spoj je modernog stila i tradicije, vrhunskog dizajna i šarmantnog enterijera. Hotel odlikuje funkcionalan i pregledan prostor koji odiše komforom i našom željom da se u njemu osećate udobno i zadovoljno. Ako tragate za skladnošću i elegancijom, ovde ćete ih pronaći na svakom koraku. Dođite i uverite se u to!

Hotel Crni vrh smešten je u neverovatno lepoj i pitomoj prirodi Divčibara, u okruženju borove šume, u središtu pravaca koji vode ka nekoliko planinskih vrhova sa kojih se pružaju prekrasni vidici. Hotel je dobio ime po najbližem planinskom vrhu koji se nalazi na 1096 m/n.v. ̶ Crnom vrhu.

Oaza mira u srcu pitome visoravni Divčibare

Hotel Crni vrh nudi luksuzan smeštaj sa 111 soba savremenog stila i čak šest tipova smeštajnog iskustva, uključujući jednokrevetne, dvokrevetne i porodične sobe, kao i moderne ̶ Junior, Executive i President apartmane.

Bilo da ste se odlučili da u hotelu uživate u sadržajima spa i wellness centra, aktivnostima u sportskoj hali i sportskim terenima na otvorenom ili ste učesnik na seminaru i kongresu, uvek ćete na brz i lak način doći do svih sadržaja hotela. Bogata gurmanska ponuda restorana, sveže i lokalne namirnice upotpuniće ugođaj boravka u hotelu.

Ostvarite prelepe uspomene i doživite neke od najlepših trenutaka u našem hotelu.

pogodnosti uz ski karticu

Za sve vlasnike SKI KARTICE hotel Crni Vrh Divčibare pripremio je 7% popusta na smeštaj i 10% na masaže u Wellness centru (popusti se odnose na redovne cene).

Pored popusta na smeštaj i masaže, korisnici Ski kartice imaju i 10% popusta na hranu i piće u restoranu hotela Crni vrh o čemu se detaljnije možete informisati na linku ispod.

7% popusta na smeštaj
10% popusta na masaže