RESTORAN CRNI VRH DIVČIBARE

RESTORAN CRNI VRH DIVČIBARE

Restoran Crni vrh: Raznovrstan meni za svačiji ukus!

Restoran u okviru Hotela Crni vrh nudi izuzetno prijatnu atmosferu i veliki izbor pažljivo odabranih jela i ukusa koje ćete pamtiti. Prepustite se uživanju i na prostranoj terasi restorana.

Kreativni kuvari restorana Crni vrh najbolje lokalne proizvode pretvaraju u najlepša jela!

Oaza mira u srcu pitome visoravni Divčibare

Šta kaže glavni kuvar?

„Za goste hotela i našeg restorana brižljivo smo osmislili bogat meni, koji predstavlja uzbudljiv spektar predjela, glavnih jela i poslastica kombinovan sa jednako širokom listom vina iz Srbije, Evrope i Južne Amerike. Izuzetno vodimo računa o poreklu i svežini namirnica, koje nabavljamo od proverenih proizvođača. Naravno, svakom jelu dodajemo naš neophodan sastojak – začin ljubavi i pažnje, koji gosti kroz ukus i izgled jela odmah prepoznaju. I još nešto, da li ste probali zvezdu naših poslastica – kolač Crni vrh? Niste? E to baš morate!„

pogodnosti uz ski karticu

Za sve vlasnike SKI KARTICE restoran hotela Crni vrh Divčibare pripremio je 10% popusta na hranu i piće (popust se odnosi na redovne cene).

Korisnici Ski kartice u mogu iskoristiti i popust od 7% na smeštaj i 10% na masaže u hotelu Crni Vrh, o tome više pročitajte na linku ispod.

10% popusta na hranu i piće