HOTEL SOLARIS RESORT VRNJAČKA BANJA

solaris resort

Puno je razloga koji čine Vrnjačku Banju idealnom destinacijom za odmor, bilo da putujete sami, u paru ili sa decom. Tokom cele godine u Vrnjačkoj Banji se održavaju brojne manifestacije, festivali i druga dešavanja prilagođena svim starosnim dobima.

Hotel Solaris resort sa jedinstvenim wellness i spa centrom u Srbiji i regionu se prostire na 1ha i poseduje 4 zvezdice. U toku sedmogodišnjeg rada zauzeli smo vodeće mesto u hotelijerstvu, kako u wellness i spa centrima u Srbiji, tako i u sportskom, kongresnom i individualnom turizmu.

uvek je pravo vreme

Hotel Solaris u Vrnjačkoj Banji poseduje 91 komforni apartman veličine 45 m2, a na raspolaganju su i luksuzni penthouse apartmani veličine 110 m2. Za sve naše goste obezbeđeno je 100 parking mesta u okviru Solaris kompleksa i izolovana su od spoljašnjih prolaznika. Parking je osvetljen noću i pod video nadzorom.

U sklopu Solaris Resorta u Vrnjačkoj Banji su dva otvorena bazena (od kojih je jedan bio-design, a drugi sa tropskim barom u vodi), i zatvoreni bazen sa slanom vodom. Na prostoru od 1000m2 stvorili smo najprestižniji wellness centar u regionu sa jedinstvenom ponudom. Finska i Ruska sauna, jacuzzi, slana soba, parno kupatilo, masaže, aroma tuševi...

Naš kuvar ­­­­­­­Jean Marc Labbe, sa posebnom pažnjom pristupa pripremi jela, dajući svakom od njih lični pečat. Restorani su sa pansionskim i a la carte obrocima a Loby Bar za uživanje.

pogodnosti uz ski karticu

Za sve vlasnike SKI KARTICE Solaris Resort Vrnjačka Banja obezbedio je 10% popusta na smeštaj tokom cele godine, kao i 10% popusta na pakete Romantični i Wellness & spa.

Korisnici Ski kartice u Hotel Solaris Resort-u mogu iskoristiti popust i u wellness centru, više o tome pročitajte u linku ispod.

10% popusta na smeštaj i Romantični i Wellness & spa paket