WELLNESS CENTAR SOLARIS RESORT VRNJAČKA BANJA

wellness centar solaris resort

U okviru ponude hotela Solaris, na prostoru koji zauzima površinu od 1000m2 stvorili smo jedan od najprestižnijih wellness i spa centara u Srbiji i regionu sa jedinstvenom ponudom.

Prateći savremene tokove, kreirali smo raznovrsne sadržaje i ponude u okviru naše relax zone u Vrnjačkoj Banji i prilagodili ih potrebama naših klijenata kako bismo im omogućili da se u prijatnom ambijentu opuste i posvete revitalizaciji duha i tela.

Autentični doživljaj koji pružamo svojim gostima, uz obilje sadržaja i stručno osoblje, doprinosi postizanju unutarnjeg sklada i omogućava našim gostima da provedu nezaboravne i opuštajuće trenutke.

Posebno osmišljen elektronski sistem kroz koji se pristupa svlačionicama u wellness centru, omogućava da sve svoje vredne stvari ostavljate na sigurnom, kako biste mogli u potpunosti da se opustite i prepustite uživanju.

uvek je pravo vreme za wellness i spa

U kombinaciji sa ostalim sadržajima, kada su telo i mišići opušteni, masaža predstavlja savršen završetak posete wellness centru.

Wellness centar poseduje 5 soba za masažu, koje nose nazive osnovnih elemenata koji prema starogrčkim filozofima predstavljaju strukturu prirode: Ignis(vatra), Caeli (vazduh), Terra (zemlja), Natura (priroda), Aqua (voda). U službi nege lepote lica i tela pripremili smo za Vas veliki broj tretmana i masaža, a wellness centar Solarisa je ekskluzivni zastupnik kozmetičkog brenda Thalion.

pogodnosti uz ski karticu

Za sve vlasnike SKI KARTICE Solaris Resort Vrnjačka Banja obezbedio je 10% popusta na masaže i tretmane u wellness centru.

Korisnici Ski kartice u Hotel Solaris Resort-u mogu iskoristiti popust i na cene smeštaja, više o tome pročitajte u linku ispod.

10% popusta na masaže i tretmane