MAGNESIUM WELLNESS & SPA – HOTEL ZLATIBOR

TRETMAN KAKAV ZASLUŽUJETE

Poseban dragulj hotela Zlatibor i mesto u kom je svaki segment podređen Vašem potpunom uživanju. Opuštajući ambijent čiji su sadržaji kreirani da pruže kompletnu revitalizaciju duha i tela dizajniran je kao autentičan banjski vrt, u čijim se bazenima nalazi posebna vrsta vode. Reč je o vodi bogatoj magnezijumom, kalijumom, kalcijumom i ostalim mineralima koji pozitivno deluju na zdravlje. U kombinaciji sa idealnom količinom gvožđa, ova voda nudi svojevrstan lek, koji blagotvorno utiče na tegobe nastale usled savremenog načina života i rada. Priuštite svom telu tretman kakav zaslužuje, obnovite energiju i uspostavite balans. Obradujte svoj organizam vrhunskom masažom, specijalnim tretmanom lica i tela, uživajući u najlepšim mirisima prirode, i prepustite se blagodetima našeg Magnesium sauna sveta.

KOJI SADRŽAJI SU VAM DOSTUPNI

U Spa centru na raspolaganju su vam:

  • Bazeni
  • Magnesium sauna svet
  • Tretmani i masaže
  • Magnesium VIP spa
  • Spa apartman
  • Magnesium Fitness

Uživajte u sadržajima našeg Magnesium Wellness & Spa centra, ili obradujte dragu osobu kupovinom poklon vaučera. Spa centar je otvoren za posetioce svakog dana od 10 do 21h.

MAGNEZIJUMSKA VODA - DAR PRIRODE

Magnesium Wellness & Spa je najsavremeniji spa centar koji se prostire na preko 4.000 m2. Osim bogatih sadržaja namenjenih potpunoj revitalizaciji duha i tela, specifičan je upravo po vodi bogatoj magnezijumom, koja boravak u spa centru podiže na još viši nivo. Blagodeti ove vode su višestruke, bilo da odlučite da se kupate u njoj, ili da je pijete, što takođe možete da uradite u ovom spa centru. Prema stručnom mišljenu Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, konzumiranjem ovih magnezijumskih voda uticaj je sledeći:

  • stabilizuje ekcitabilnost nervnog i mišićnog tkiva, posebno na nivou kardiovaskularnog sistema, i smanjenjuje nivo faktora rizika za razvoj kardiovaskularnih poremećaja (smanjenje nivoa ukupnog holesterola u krvi, nivoa LDL-a, dok može doći i do povećanja nivoa HDL-a)
  • doprinosi olakšanju tagoba kod ginekoloških stanja poput klimakterijuma, pre-menstrualnog sindroma i u postmenopauznoj osteoporozi

pogodnosti uz ski karticu

Za sve vlasnike SKI KARTICE Hotel ZLATIBOR pripremio je 15% popusta na usluge u Magnesium Wellness & Spa

15% popusta na usluge u wellness & spa